Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 188 189 190 191 192 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3467   2016. 08. 06. szombat 06:41
X Törölt felhasználó (465100)
Ezekre a kérdésekre nincs válasz, mert mindig más. Ez a dolog sem statikus, ebben a pillanatban ez van, abban az. Soha nem tudsz meg semmit, ha ki nem próbálod.

Én a helyedben fizetős helyen kezdenék, ott nem történhet semmi gáz, és textilesek sem lesznek. Nem lehetsz akkora spúr, hogy sajnálj erre 2-3000 forintot. Ha mégis, akkor sose jutsz tovább, és egyre nevetségesebb leszel. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 06. szombat 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 08. 06. szombat 05:27
Konkrétan azt sem tudom hova kell menni. Azt olvastam már, hogy hol lehet lefordulni, (2 helyen is talán) de ennyi. Nem akarok ott téblábolni, nehogy félre értsék, már ha van kint valaki, mert egyenlőre nem hiszem. vigyor
Nem érted, bár abban igazad van, hogy lehet jobban járnék, mert itt várhat az ember segítséget.
Ha felmegyek egy főzős oldalra, akkor azért megyek, hogy megkérdezzek valamit. Azért írok a lekváros bukta alá, mert tudni szeretném ki miben süti, milyen lekvárt tesz vele, mi a titka. Azért kérdezem meg, mert nem akarok otthon kísérletezni. De nyilván a lekváros bukta nem akkora nagy titok, mint a nyéki nudi. eplus2
#3466   2016. 08. 06. szombat 05:27
X Törölt felhasználó (69371)
Konkrétan azt sem tudom hova kell menni. Azt olvastam már, hogy hol lehet lefordulni, (2 helyen is talán) de ennyi. Nem akarok ott téblábolni, nehogy félre értsék, már ha van kint valaki, mert egyenlőre nem hiszem. vigyor
Nem érted, bár abban igazad van, hogy lehet jobban járnék, mert itt várhat az ember segítséget.
Ha felmegyek egy főzős oldalra, akkor azért megyek, hogy megkérdezzek valamit. Azért írok a lekváros bukta alá, mert tudni szeretném ki miben süti, milyen lekvárt tesz vele, mi a titka. Azért kérdezem meg, mert nem akarok otthon kísérletezni. De nyilván a lekváros bukta nem akkora nagy titok, mint a nyéki nudi. eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 05. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (108640)
2016. 08. 05. péntek 22:30
Fogod magad és kimész a nyéki tóra és akkor kapsz választ a kérdéseidre.
#3465   2016. 08. 05. péntek 22:30
X Törölt felhasználó (108640)
Fogod magad és kimész a nyéki tóra és akkor kapsz választ a kérdéseidre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 05. péntek 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 05. péntek 22:22
Köszi!
De a kérdéseim továbbra is állnak.
Mire kell számítani, milyen az eloszlás, vannak-e nyugis helyek? És a legfontosabb, hogy a nudi részen vannak-e fürdőruhás fürdőzők?
Mivel több részből áll ez a nyéki tavak téma, ezért vagyok kíváncsi, hogy a fürdőruhás ismerősök teljesen más részen szoktak lenni (fotó alapján én nem tudom), vagy a nudis környékén? Nyilván nem minden nap jár mindenki nudizni, és simán fürdőzni sem, ezért aki többet szokott, attól vártam volna konkrét, határozott választ.. De erre várhatok. Én ha rendszeres látogatója lennék, és vannak hasznos infóim, amivel esetleg bizonytalan, kezdő nudisokat tudnék támogatni, én örömmel segítenék. Nem a kiskirályt játszanám, mint sokan.
Nem tőled várom a választ, hisz egyszer voltatok.
#3464   2016. 08. 05. péntek 22:22
Köszi!
De a kérdéseim továbbra is állnak.
Mire kell számítani, milyen az eloszlás, vannak-e nyugis helyek? És a legfontosabb, hogy a nudi részen vannak-e fürdőruhás fürdőzők?
Mivel több részből áll ez a nyéki tavak téma, ezért vagyok kíváncsi, hogy a fürdőruhás ismerősök teljesen más részen szoktak lenni (fotó alapján én nem tudom), vagy a nudis környékén? Nyilván nem minden nap jár mindenki nudizni, és simán fürdőzni sem, ezért aki többet szokott, attól vártam volna konkrét, határozott választ.. De erre várhatok. Én ha rendszeres látogatója lennék, és vannak hasznos infóim, amivel esetleg bizonytalan, kezdő nudisokat tudnék támogatni, én örömmel segítenék. Nem a kiskirályt játszanám, mint sokan.
Nem tőled várom a választ, hisz egyszer voltatok.
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2016. 08. 05. péntek 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 05. péntek 22:02
Mi egyszer voltunk a nyéki nudin. Nagyon jól sikerült. Jövő héten ha minden jól megy megint megyünk. Kár görcsölni rajta, ki kell próbálni. Ha nem jó nektek hazamentek. Nekünk bejött.
#3463   2016. 08. 05. péntek 22:02
szexi pár szexi pár
Mi egyszer voltunk a nyéki nudin. Nagyon jól sikerült. Jövő héten ha minden jól megy megint megyünk. Kár görcsölni rajta, ki kell próbálni. Ha nem jó nektek hazamentek. Nekünk bejött.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 05. péntek 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 05. péntek 21:20
Magadra vetted? Hát mondhatom.... alien2
Nem is baj, hogy nem jutok ki, mert ebből a fellengzős írásból simán az jön le, hogy valószínű, ti lehettek a nyéki nudi krémje, nyilván van kisajátított partszakaszotok.
Valóban, a normálisabbak a hivatalos helyekre járnak. Érdekes, tőlük privátban is kaptam segítséget, és nem itt fellengzősködnek.
A sikert pedig inkább kihagyom. Maradok nyugton, jobban járok.
#3462   2016. 08. 05. péntek 21:20
Magadra vetted? Hát mondhatom.... alien2
Nem is baj, hogy nem jutok ki, mert ebből a fellengzős írásból simán az jön le, hogy valószínű, ti lehettek a nyéki nudi krémje, nyilván van kisajátított partszakaszotok.
Valóban, a normálisabbak a hivatalos helyekre járnak. Érdekes, tőlük privátban is kaptam segítséget, és nem itt fellengzősködnek.
A sikert pedig inkább kihagyom. Maradok nyugton, jobban járok.
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2016. 08. 05. péntek 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 05. péntek 20:48
Nem szeretnék neked sem írni sem magyarázkodni. Kamus egyedül álló pasi vagyok, könyvelj el így. További sok sikert.
#3461   2016. 08. 05. péntek 20:48
agibeby28 agibeby28
Nem szeretnék neked sem írni sem magyarázkodni. Kamus egyedül álló pasi vagyok, könyvelj el így. További sok sikert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 05. péntek 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 05. péntek 20:38
Nem sértegetni kell, de úgy látom a kérdésem megint megválaszolatlan maradt. Amire számítottam. Engem az nem érdekel, milyen kamu nick-ről ki erősíti meg saját magát, ismerjük már ezt a dolgot.
A kérdésre te sem válaszoltál, pedig "nagy nudis" vagy. Talán olyat kérdeztem, ami hatalmas nagy titok? Ezek szerint, ha csak nem az előzőek igazak rátok.
#3460   2016. 08. 05. péntek 20:48
X Törölt felhasználó (901625)
Na még jó, hogy nem járunk Nyékre..... nyes nyes nyes A fene a kamus fajtánkba! mf2
#3459   2016. 08. 05. péntek 20:38
Nem sértegetni kell, de úgy látom a kérdésem megint megválaszolatlan maradt. Amire számítottam. Engem az nem érdekel, milyen kamu nick-ről ki erősíti meg saját magát, ismerjük már ezt a dolgot.
A kérdésre te sem válaszoltál, pedig "nagy nudis" vagy. Talán olyat kérdeztem, ami hatalmas nagy titok? Ezek szerint, ha csak nem az előzőek igazak rátok.
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2016. 08. 05. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 05. péntek 20:32
Szia. Jó Pár ember és Kedves pár van itt aki tudja hogy mi kik vagyunk, és hogy járunk a nudira. Természetesen napozni, fürdeni, és nem utolsó sorban ismerkedni. Föként Párokkal. Szeretünk új emberekkel ismerkedni beszélgetni és jókat szórakozni. Remélem aki ismer itt minket ezen az oldalon Megerösíti hogy járunk ki. Ezt elörre meg is köszönjük. dako84 Mi ahoz Kulturált emberek vagyunk hogy mást, sértegesünk és rosszat irjunk rolla. További Szép estét.
#3458   2016. 08. 05. péntek 20:32
agibeby28 agibeby28
Szia. Jó Pár ember és Kedves pár van itt aki tudja hogy mi kik vagyunk, és hogy járunk a nudira. Természetesen napozni, fürdeni, és nem utolsó sorban ismerkedni. Föként Párokkal. Szeretünk új emberekkel ismerkedni beszélgetni és jókat szórakozni. Remélem aki ismer itt minket ezen az oldalon Megerösíti hogy járunk ki. Ezt elörre meg is köszönjük. dako84 Mi ahoz Kulturált emberek vagyunk hogy mást, sértegesünk és rosszat irjunk rolla. További Szép estét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 05. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 05. péntek 20:01
Olyan sokszor írjátok, hogy nyékre nudizni.
Ha valóban kijártok, akkor az olyan szerencsétlennek, mint én, miért nem válaszoltok a kérdésére, amit itt tett fel?
Vagy nektek csak az a lényeg, hogy társkeresés (ami ebben a részben tilos), vagy program szervezés?
Miért nem arról írtok, hogy milyen a nyéki nudi? Mire kell számítani, milyen az eloszlás, vannak-e nyugis helyek? és a legfontosabb, hogy a nudi részen vannak-e fürdőruhás fürdőzők?
Valamiért úgy érzem, csak csapkodás lesz, ahelyett, hogy a tök egyszerű kérdésekre választ kapnék, egy olyan pártól, vagy embertől, aki/akik valóban kint vannak a nyéki nudin?
Így is az a véleményem, hogy akik itt írják, hogy nyékre járnak nudizni, azoknak a 80%-a nem jár ki, inkább egy magányos férfi, aki párokat akar kicsalni, vagy így akar ismerkedni. Ezt a részt ne vegyétek magatokra, csak ha ingetek!
Csak reménykedem a pozitív válaszban.
#3457   2016. 08. 05. péntek 20:01
Olyan sokszor írjátok, hogy nyékre nudizni.
Ha valóban kijártok, akkor az olyan szerencsétlennek, mint én, miért nem válaszoltok a kérdésére, amit itt tett fel?
Vagy nektek csak az a lényeg, hogy társkeresés (ami ebben a részben tilos), vagy program szervezés?
Miért nem arról írtok, hogy milyen a nyéki nudi? Mire kell számítani, milyen az eloszlás, vannak-e nyugis helyek? és a legfontosabb, hogy a nudi részen vannak-e fürdőruhás fürdőzők?
Valamiért úgy érzem, csak csapkodás lesz, ahelyett, hogy a tök egyszerű kérdésekre választ kapnék, egy olyan pártól, vagy embertől, aki/akik valóban kint vannak a nyéki nudin?
Így is az a véleményem, hogy akik itt írják, hogy nyékre járnak nudizni, azoknak a 80%-a nem jár ki, inkább egy magányos férfi, aki párokat akar kicsalni, vagy így akar ismerkedni. Ezt a részt ne vegyétek magatokra, csak ha ingetek!
Csak reménykedem a pozitív válaszban.
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2016. 08. 05. péntek 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 05. péntek 19:19
Holnap Nyék? Valaki??
#3456   2016. 08. 05. péntek 19:19
agibeby28 agibeby28
Holnap Nyék? Valaki??
#3455   2016. 08. 05. péntek 17:42
Zsulex1 Zsulex1
A Kenpingben,ott van WC és minden más ellátás is! A fürdőhely is jó és nem is drága!
(Ez egy válasz helioka üzenetére (2016. 08. 05. péntek 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 05. péntek 08:14
Sziasztok! A délegyházi tavaknál tudtok olyan nyugis helyet, ahol lehet vadkempingezni, meg fürdeni?
Köszi
#3454   2016. 08. 05. péntek 08:14
helioka helioka
Sziasztok! A délegyházi tavaknál tudtok olyan nyugis helyet, ahol lehet vadkempingezni, meg fürdeni?
Köszi
#3453   2016. 08. 01. hétfő 18:13
csak együtt csak együtt
O hogyne...
Egyet értesz..
De kettőt már nem..."mesztelenkedj" csak tovább
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 01. hétfő 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (428000)
2016. 08. 01. hétfő 16:49
Kezdő nudisként tegnap a gárdonyi strandon voltam és nekem is meglepetés volt, hogy milyen természetes ott mesztelenül lenni. Abszolút egyet értek az előttem szólókkal az elfogadást illetően.
#3452   2016. 08. 01. hétfő 17:29
X Törölt felhasználó (1421662)
Sziasztok! Párommal szeretnénk kipróbálni a nudit! Zegiek vagyunk Ti melyik strandot ajánljátok! Privátban várjuk a leveleket Szerintetek melyik a legjobb! Köszönjük előre is!
#3451   2016. 08. 01. hétfő 16:49
X Törölt felhasználó (428000)
Kezdő nudisként tegnap a gárdonyi strandon voltam és nekem is meglepetés volt, hogy milyen természetes ott mesztelenül lenni. Abszolút egyet értek az előttem szólókkal az elfogadást illetően.
#3450   2016. 08. 01. hétfő 16:24
pinababa pinababa
Hvégén a bberényi nudin voltunk,fantasztikus volt és ha mindenki félretenné a sztereótipiákat,akkor rájöhetnének,h mennyivel elfogadóbb,nyitottabb és kulturáltabb hely,mint egy sima strand!!!!Pár éve ezt nem hittem volna el,de kipróbáltuk és hatalmas élmény smile
#3449   2016. 08. 01. hétfő 10:22
Franciacsók Franciacsók
Egyet értünk az előttünk szólókkal. eljen Ha nem tetszünk valakinek, akkor? Igen a textiles strandokon több a gond. hehe Na meg a nudin a textilesekkel gun (Mi jó múltkor fullon volt a tó), bekéreckedtünk 1 pár mellé szeretjük ott azt a helyet. A pár külsőleg nem kicsit nem volt szimpi. De akkora jó fejek voltak, & a kölyköknek felejthetetlen napot szereztünk. Na mit felejtettünk el? hawaii szomoru1 telószámot cserélni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 01. hétfő 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1261852)
2016. 08. 01. hétfő 09:49
A párom három gyereket szült és nem törődik másokkal. Azért mert más megnezi és esetleg nem tetszik neki és akkor mi van.
#3448   2016. 08. 01. hétfő 09:49
X Törölt felhasználó (1261852)
A párom három gyereket szült és nem törődik másokkal. Azért mert más megnezi és esetleg nem tetszik neki és akkor mi van.
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2016. 07. 29. péntek 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 29. péntek 13:06
Szeretnék elmenni nudizni, csak a párom nem akarja. Azt mondja két szülés után már nem oda való. Pedig szerintem jó csaj. Régen ez nem volt nála gond.

... 188 189 190 191 192 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7247db
Utolsó üzenet: tegnap 16:09

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!