Kedden megnéztem aV8-at,tényleg szuper hely!
Szerintetek ciki ha izgatom magam a jakuzzi vízsugarával a nudiban?
A V8 az ország legjobb szaunájával rendelkezik, a programok nagyon jók, és a wellness is kellemes

Milyen a hely,járt ott valaki?
Mi volt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 07. szombat 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 07. szombat 17:28

Törölt felhasználó (1555152)

Ma bevállalom Hertelendet, lesz ami lesz... :P
Szia! Mi a különbség a két nap között péntek vagy szombat,mikor érdemes menni. Írnál privátban róla?
(Ez egy válasz tango56 üzenetére (2017. 01. 05. csütörtök 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 05. csütörtök 18:03

Magyarhertelenden van a legjobb szauna szerintem a Dél-Dunántúlon. A szauna egy része naturista, a felöntések is gyakorlatilag. Szerdánként a fürdő rész is naturista este 7 -től.
☺
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 05. csütörtök 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 05. csütörtök 16:52

Sziasztok!
Még új vagyok az oldalon, olyan kérdésem lenne hogy van e esetleg tud e valaki naturista szaunázási lehetőségeket somogy-tolna-baranya térségben?
Szeretném exhibicionista vágyaimat megélni
meg még ezt azt... :P
Még új vagyok az oldalon, olyan kérdésem lenne hogy van e esetleg tud e valaki naturista szaunázási lehetőségeket somogy-tolna-baranya térségben?

Jövő héten megyünk Mórahalomra egy kicsit huncutkodni
lesz ott valaki?

Majd várjuk a beszámolót, hogy hogy sikerült!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 07. szombat 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 07. szombat 17:28

Magyarhertelenden van a legjobb szauna szerintem a Dél-Dunántúlon. A szauna egy része naturista, a felöntések is gyakorlatilag. Szerdánként a fürdő rész is naturista este 7 -től.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 05. csütörtök 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 05. csütörtök 16:52

Sziasztok!

Sziasztok!

Szia,ott nincs.
Esztergomban van legközelebb. (Ez egy válasz Parocska85 üzenetére (2017. 01. 02. hétfő 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 02. hétfő 18:06
Esztergomban van legközelebb. (Ez egy válasz Parocska85 üzenetére (2017. 01. 02. hétfő 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Visegrád silvanus hotelben van naturista részleg?február 10-11-12-én ott leszünk!!!Párok valaki?
Sziasztok!Visegrád silvanus hotelben van naturista részleg?február 10-11-12-én ott leszünk!!!Párok valaki?
Sziasztok! Tud valaki naturista velnest az országban?
Sziasztok! Jártatok mostanában a Ráckevei Aqualandban? Szombaton is textilmentes vagy csak pénteken,milyen sokan vannak? Érdemes most szombaton elmenni??

Köszönöm a választ ránézek.
(Ez egy válasz tango56 üzenetére (2016. 12. 07. szerda 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 07. szerda 23:10

Idén jártunk egy strandon, a Földközi tenger partján, Toscanában, Piombino közelében. A google maps-en jelölve van.
Idén jártunk egy strandon, a Földközi tenger partján, Toscanában, Piombino közelében. A google maps-en jelölve van.
(Ez egy válasz lang9914 üzenetére (2016. 12. 07. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 07. szerda 15:39

Sziasztok! Olaszországba hol vannak nudista strandok? Jövő nyáron arra mennénk. Válaszokat előre is köszi.
Sziasztok! Olaszországba hol vannak nudista strandok? Jövő nyáron arra mennénk. Válaszokat előre is köszi.