Sziasztok!
Mi egy 40-es pár vagyunk és a Budapest környékéről keresünk édes hármashoz nőket.
Ilyen téren kezdők vagyunk. Szeretjük a finom és kénytető szexet. Kölcsönösség a mottónk a szexben
Nyitottak és vidámak vagyunk
Mi egy 40-es pár vagyunk és a Budapest környékéről keresünk édes hármashoz nőket.
Ilyen téren kezdők vagyunk. Szeretjük a finom és kénytető szexet. Kölcsönösség a mottónk a szexben

Nyitottak és vidámak vagyunk

Sziasztok! Mi egymást szerető Debreceni házaspár vagyunk. Lányt-nőt keresünk 3.-nak, lehetőség szerint biszex beállítottságút, de nem feltétel. A közelből szeretnénk találni, írjatok és majd meglátjuk van-e szimpátia.
Sziasztok!
Szívesen töltené az éjszakát ojan Bicske környéki átlagos párral, ahol a férfi tagnak kifejezetten nagy, vaskos mérete van. (20+) Levelet kérem privátba.
Szívesen töltené az éjszakát ojan Bicske környéki átlagos párral, ahol a férfi tagnak kifejezetten nagy, vaskos mérete van. (20+) Levelet kérem privátba.
Hölgy partnerem, párom örömére ismerkednénk, találkoznánk szilikon cicis hölggyel.
Mi bármikorra keresnénk....
(Ez egy válasz Dilibogyó üzenetére (2023. 05. 12. péntek 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!! Ma estére keressük a lehetetlent....BP!!!
Hello pàr vagyunk nőt keresunk...huncutkodasra csevegesre stb..
Sziasztok,
szombati találkánkhoz keresünk negyediknek biszex hölgyet 40-es baráti házaspárral. Helyünk van Szekszárd mellett.
szombati találkánkhoz keresünk negyediknek biszex hölgyet 40-es baráti házaspárral. Helyünk van Szekszárd mellett.
Bocsi ezt másik csopiba akartam

Sziasztok párokat,hölgyeket keresek.
Helyel rendelkezem Budapesten a belvárosban.
Èn 30èves 178cm 80kg vagyok.
Futár vagyok mèg szerepjátèkra is vevő vagyok
Helyel rendelkezem Budapesten a belvárosban.
Èn 30èves 178cm 80kg vagyok.
Futár vagyok mèg szerepjátèkra is vevő vagyok

Sziasztok! Bp keresünk hölgyet aki a mai napon csatlakozna hozzánk. Helyünk van a X kerületben.
Sziasztok. Biszex lányt-nőt keresünk.
csütörtökre lányt/nőt, vagy párt a hölgy örömére.
22-23 éves fiatal srácok vagyunk.
Szombathely-Sopron vasútvonalon, esetleg környékén.
22-23 éves fiatal srácok vagyunk.
Szombathely-Sopron vasútvonalon, esetleg környékén.
Sziasztok!!! Holnap estére keres egy összeszokott szexpár, hölgyet... Budapesten!!!! PM-ben tudunk ismerkedni utána viber vs whatsup....
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Vidám ,bulikedvelő lányt keresek,keresünk,hétvégi barátnős,beszélgetős estére, egyből szex elvárás nincs csak legyél
korrekt.35-55.korosztály,az sem baj ha nem vagy sovány...Bp-Pestmegyéből.Bi nem feltétel.Telefonszám nélkül ne.
Nőnek álcázott pasik neee.Párnak is örülnék egy négyes kalandnak.
Mindenkinek szép napot
korrekt.35-55.korosztály,az sem baj ha nem vagy sovány...Bp-Pestmegyéből.Bi nem feltétel.Telefonszám nélkül ne.
Nőnek álcázott pasik neee.Párnak is örülnék egy négyes kalandnak.
Mindenkinek szép napot
Fiatal párhoz (22 & 32) keresünk lányt a lány örömére, Budapesten. Továbbiakban közös programok, kirándulások, stb. Tehát közös barátot is keresünk.
Hello
Ma delelőtre vagy delkorul .hölgyet akinek van helye vagy autoba vagy el jön hozzànk....
40èves korig msx
3as jatèkra.
Apoltak vagyunk...
Ma delelőtre vagy delkorul .hölgyet akinek van helye vagy autoba vagy el jön hozzànk....
40èves korig msx
3as jatèkra.
Apoltak vagyunk...
Sziasztok, Hármashoz keresünk lányt Nyíregyházán. Helyünk van.
Sziasztok, fiatal (21L 22F) Veszprémi párként keresünk fiatal lányt harmadiknak.