Diszkrét szopás Pesten most nálad
Szopatnek most Pesten. Vagy dzopnek diszkrét van?
Zalaegerszegen szerda délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
szopnék ma a reptérnél
Szarvasnál szopnék!
Miskolc most?

Sziasztok,jó reggelt. Valaki aki nem tud aludni ,egy tali az Örs vezér tér környékén?

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület :(
Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Most estére pasik cumizását vállalom Nagyhegyesen. Írj ha érdekel a dolog!
Holnap Szentes vagy Orosháza környékén szopnék.
Írj privátban!
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2024. 05. 18. szombat 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren szopna valaki?
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit.

Sziasztok. Tudom picit messze van még, de megpróbálom. Jövőhét szerdára, vagy csütörtökre keresnék olyan partnert, Csepel, Szigetszentmiklós vonzáskörzetéből aki estleg helyel is rendelkezik és szeretné kiélni extém, vagy perverz vágyait. Sok mindenben benne lennék, pl, pisisex vagy tágítós játék, vagy öklözhetsz is. Csak akkor keress ha mersz is találkozni. Köszönöm
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Sziasztok. Reptéren passziv?
sziasztok
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi
Benne vagyok
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2024. 05. 18. szombat 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
vastag farkú pasi Pesten? Privi?