Ráckeve környékén valaki aki benne is van egy jó dugasban
Sziasztok
valakit nem szopathatok és dughatok meg a Népliget környékén délelőtt? Céges kocsiba
34 éves vagyok nagy intimmel

Sziasztok,fiatal átlagos testalkatú biszex sràc vagyok,kezdő de elég perverz ha kell.Bármiben benne vagyok,nyitott vagyok mindenre.Elsősorban hatvan környékén keresnék partnert.Helyem sajnos nincs de kocsi van szóval utazni tudok.
Bp-en most szopatna vki?
Valaki ma éjjel Erzsébet,Haraszti, Lacháza környéke?
Valaki szeretne szopatni egyet Siófok környékén ma èjjel.
Privátban a többit.
Privátban a többit.
Senki nem fejne ki sok vitamint? Hihetettlen hogy senki nincs Budapesten!
Sziasztok!
Diszkrét szexhaverom keresem Dunaharaszti környékéről /szigetszentmiklós, szigethalom/. Helyem sajnos nincsen, de nem vagyok kamus, és merek találkozni. Kérlek csak akkor írj ha Te is.
Diszkréció fontos számomra, és természetesen tőlem is elvárható.
Ami érdekel, és izgat: közös hoki, akár egymásnak, és szívesen szopizok is
Álltalában a délelőtti órákban érek rá, ezt vedd figyelembe!
Diszkrét szexhaverom keresem Dunaharaszti környékéről /szigetszentmiklós, szigethalom/. Helyem sajnos nincsen, de nem vagyok kamus, és merek találkozni. Kérlek csak akkor írj ha Te is.
Diszkréció fontos számomra, és természetesen tőlem is elvárható.
Ami érdekel, és izgat: közös hoki, akár egymásnak, és szívesen szopizok is

Álltalában a délelőtti órákban érek rá, ezt vedd figyelembe!
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Ma is aktuális, M5-ösön valamelyik pihenőben egy kis kaland.. Pesttől-Szegedig!!! Privátban
ujpesten szopnek.
Sziasztok.
Siófokon lenne kedve valakinek egy kis kölcsönös orálhoz?vagy kölcsönös farokverèshez? Többit privátban.
Siófokon lenne kedve valakinek egy kis kölcsönös orálhoz?vagy kölcsönös farokverèshez? Többit privátban.
Most valaki Dunaharaszti?
Sziasztok. Tudom picit messze van még, de megpróbálom. Jövőhét szerdára, vagy csütörtökre keresnék olyan partnert, Csepel, Szigetszentmiklós vonzáskörzetéből aki estleg helyel is rendelkezik és szeretné kiélni extém, vagy perverz vágyait. Sok mindenben benne lennék, pl, pisisex vagy tágítós játék, vagy öklözhetsz is. Csak akkor keress ha mersz is találkozni. Köszönöm.
Sziasztok, igényes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Csepelen szopatnék, szopnék
Harkányban hellyel rendelkező pasi,Potens pasit keresek minden jóra!
Holnap taliznék Cegleden paszivval.
Zalában aktív, esetleg kíváncsi hetero ma? Szopnék maszíroznék.. privizz
Fiatal kezdő srácot cumiztatnék,Pécs és környékén