Vasvár felé találkozna valaki most délután?

Nem unod még ezt a sok hazugságot.Már elég embert átvertél,fejezd már be.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 05. péntek 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 05. péntek 13:44
Törölt felhasználó (4326632)

Sziasztok. Holnap délelőtt az M30 nyéki lehajtónál szívesen összefutnék valakivel!
Olyan szexpartner társaságát keresem aki a szexben határozott szeret irányítani , alázni és nem riad vissza a perverz dolgoktól sem! Én 45 éves Biszex sub pasi vagyok aki csak arra vágyik hogy alárendelt legyen ! Ha érdekel a dolog és tudod is mit akarsz és mered is írj privát ! Helyet nem tudok biztosítani Dabason élek vedd figyelembe nem utazom 150 km -t Esetleg Székesfehérvár is jó lehet hétköznap du.
Sziasztok. Holnap délelőtt az M30 nyéki lehajtónál szívesen összefutnék valakivel!
Mai nap kora esti órákban Győr környékén szopatnék,esetleg szopnék ápolt partnert!Autós kalandra keresek partnert!
Sziasztok!
A masszázsok sztornósak sajnos,nem jött össze az állandó hely!
Autós tali Hatvanban és több opció miatt keress bátran!
A masszázsok sztornósak sajnos,nem jött össze az állandó hely!
Autós tali Hatvanban és több opció miatt keress bátran!
Szentendre vagy BP-n szopnék ma délutàn 50 feletti pasit. Fiatal 30 vagyok.
Veszprémben és környékén szopatnék.
Szopnék szopatnék Bp írj
Budapesten mai vagy a holnapi napon lenne itt
AKTIV férfi akit érdekelne egy ápolt jóképű sub hajlamú férfi?
AKTIV férfi akit érdekelne egy ápolt jóképű sub hajlamú férfi?
Holnap Hatvanba délelöt autos kaland?
Szonék, nyelnék, nyalnék, kúrható vagyok?? Full passzív, csak aktivakat keresek! Helyem van! Érd-Bp és Pest v.megye??? Irjatok üzit
Dunakeszi Auchanba merre van glory hole?
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna

Délelőtt vagy estefelé jó lenne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 05. péntek 02:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 05. péntek 02:52
Törölt felhasználó (4682748)

Hétvégén szopnék Budapest és környékén hellyel rendelkező érett férfit viszonzás nélkül !
Üdv Karcsi
Üdv Karcsi
Sziasztok. Ma napközben lenne olyan srác aki talizna Pápa és környékén (max 50-60km)? Utazni tudok.
Zalaegerszegen szombat délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Valkit nostanság érdekelne közös hoki? Helyem nincs de kellene, utazni tudok.
Kecskemet es 50km-es vonzaskorzeteben keresem aktiv ferfi partnerem. Passzivkodnek. Kocsim van
Nyíregyházán vagy környékén ma délelőtt, valódi mélytorkos szopást ajánlok, korhatár nélkül, bárhol, a szabadban, a kör wc-ben vagy házhoz megyek.. Egy ápolt, intelligens biszex pasit vagyok. Szeretek fuldokolni a faszon, alárendeltként, fenekelve, pofozva. Írj és megyek!