Sziasztok, fiatal 30as sub orál kedvelő pasiként szopnék idősebb 50 feletti aktív domináns daddy-t. Budapesten, hely szükséges.
Aktiv partnert keresek, pest megyeben

Valaki szopatna, mostanában ?
Masszázs nálam, vagy nálad? Lazulás némi erotikával, sexel fűszerezve érdekel valakit? Én Mosonmagyarövár környékén vagyok.
Ma délután Szentendre környékén egy kölcsönös maszti vagy orál?
Ápolt bi pasit szopnék este,Tárnok,Budaörs kke!
Tágítós fistingelös játékrakeresek partnert jászberényben és környékén.
Tágítós fistingelös játékrakeresek partnert jászberényben és környékén.
Szia! Ha édekel egy kellemes erotikus masszázs farokápolással irj és megbeszéljük
(Ez egy válasz Laci7211 üzenetére (2024. 01. 03. szerda 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Képzett masszőrként szivesen megmaszírozlak, közben leápolom a farkadat is. Helyem sajna nincs
(Ez egy válasz mate7 üzenetére (2024. 01. 03. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 03. szerda 20:40

Egy alapos masszázsért cserébe természetben fizetnék - kit érdekelne pesten?
Szia! Ha egy jó masszázs jól esne keress priviben
(Ez egy válasz whisss üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Januar 10-20 -ig Szombathelyen leszek a munkám miatt. Itt keresek biszex pasit vagy párt, akik szivesen vennék, hogy egy biszex pasi megmaszírozza. Közben persze az erotika sem maradna el
Szia! Ha van helyed ,én szivesen megmaszírozlak.
(Ez egy válasz puma1972 üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Dél Bp. környéke?
Gyöngyös vagy környékén ismerkednék
Sziasztok.
Ma 16-17 óra felé megyek ki a reptérhez.
Ebben az időzónában lenne kint valaki ?Idősebb korosztály előnyben.
Privátban keress kérlek.
Szép napot mindnekinek.
Ma 16-17 óra felé megyek ki a reptérhez.
Ebben az időzónában lenne kint valaki ?Idősebb korosztály előnyben.
Privátban keress kérlek.
Szép napot mindnekinek.
Sziasztok, megismernék a szexben határozott perverz pasit pasikat , Én kedvelem az alárendelt szerepet .
Olyan partnert keresek aki a szopatásomon kívül más is érdekeli szeret irányítani megalázni
Többit privátban !
Olyan partnert keresek aki a szopatásomon kívül más is érdekeli szeret irányítani megalázni
Többit privátban !
Sziasztok, új fotó sorozatot tettem fel, akit érdekelne valami, akár oda-vissza alapon, írjon.
Ma estére keresünk bi fiut 25 éves korig fogadni tudunk Kecskemét mellett
Kezdő pasikent ismerkednék, találkoznék!
Akár ma is. Most leginkább a kölcsönös orál izgatna, de ez nyitott agyok. Előny ha te is kezdő vagy. A dohányzás kizáro tényező. Legyél 180 alatt.
Akár ma is. Most leginkább a kölcsönös orál izgatna, de ez nyitott agyok. Előny ha te is kezdő vagy. A dohányzás kizáro tényező. Legyél 180 alatt.