Leginkabb olyan partnert keresnek aki igazan megszopatna, sokmindenre vevo vagyok

Valaki ma Pesten?
Fiatal kezdő Pécsi srácot szopatnék...Adj tel számot és beszélünk,csak normális emberek keresenek
Hali! Reggel 5 körül valaki esetleg a 2. vagy 3. kerületben?
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem Pesten vagy környékén. Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Sziasztok, Budapesten és környékén szívesen találkoznék biszex férfi tagú párral
31 éves, biszex dolgok iránt érdeklődő srác vagyok

10 vagy 17 kerületben bi pasi mostanában?
Sziasztok! Nagykáta, Cegléd, Monor környékéről keresnék aktív partnert
Az új évre ------ > 40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?
Sziasztok, fiatal 30as sub orál kedvelő pasiként szopnék idősebb 50 feletti aktív domináns daddy-t. Budapesten, hely szükséges.
Aktiv partnert keresek, pest megyeben

Valaki szopatna, mostanában ?
Masszázs nálam, vagy nálad? Lazulás némi erotikával, sexel fűszerezve érdekel valakit? Én Mosonmagyarövár környékén vagyok.
Ma délután Szentendre környékén egy kölcsönös maszti vagy orál?
Ápolt bi pasit szopnék este,Tárnok,Budaörs kke!
Tágítós fistingelös játékrakeresek partnert jászberényben és környékén.
Tágítós fistingelös játékrakeresek partnert jászberényben és környékén.
Szia! Ha édekel egy kellemes erotikus masszázs farokápolással irj és megbeszéljük
(Ez egy válasz Laci7211 üzenetére (2024. 01. 03. szerda 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Képzett masszőrként szivesen megmaszírozlak, közben leápolom a farkadat is. Helyem sajna nincs
(Ez egy válasz mate7 üzenetére (2024. 01. 03. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 03. szerda 20:40

Egy alapos masszázsért cserébe természetben fizetnék - kit érdekelne pesten?
Szia! Ha egy jó masszázs jól esne keress priviben
(Ez egy válasz whisss üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)