Sziasztok, most hajnalban illetve a kora reggeli órákban szeretne valaki egy szép, kőkemény farkat orálisan kényeztetni? Ha akarod akár kölcsönösen is! Helyem sajnos nincs, ezért vagy nálad, de autóban vagy a szabadban is lehet! Pápa és 20 km körzete! Irj ha benne lennél
Valaki aki szívesen ürítene? Én segíthetek rajtad!

Szia mikorra??
(Ez egy válasz growup üzenetére (2022. 08. 06. szombat 01:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Mostanában keresek egy partnert minden jóra
utazni tudj. 22 ker

Békésmegyei aktív vagy bi vastag jó farkú aktív vagy bi pasit szopnék havi rendszerességgel. Egy két alkalom,diszkréció,hosszabb távon. Sajnos még is kellene basznod.Szeretem.
Szombat-Vasárnap késő este vagy Vasárnap-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
08.11-től 15-ig Szentgotthárdon leszek. Passzívként estékre, éjszakákra keresek gotthárdi, vagy környékbeli aktív fiúkat. Előny ha hellyel, vagy autóval rendelkezel. Továbbiak az adatlapomon.
Sziasztok! Nyíregyházán aktív-uni srác/pasi?
Sziasztok
szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár. Képek, videók profilon
Sziasztok,
Ma este senki?Helyem van Szentendrèn
Ma este senki?Helyem van Szentendrèn
Holnap Balatonberényi nudin ismerkednék,fiatal bi pasi vagyok!
Szombat délelőtt találkoznék valakivel!
Ma este Nyíregyházán nem dohányzó,hellyel rendelkező,türelmes aktív?
M6 mellett hetfon pihenoben pest fele valaki kalandozna? Privit irj!
Ma éjjel.leszopna valaki szabadban Visegràd mellett?
Nyiregyhazan ma este Szőrtelen izmos pasi aki szopatna? Igényes passziv vagyok
Zalaegerszeg környékèn orálisan kényeztetek ma délutántól.. Írj és egyeztessünk.
Debrecenben keresnék fiatal passzív srácot akit rendszeresen dugahtnék akár gumi nélkül is
17:00-ig egyedül vagyok itthon a 13.ker Marinán…valaki Aki fel ugrana és segítene rajtam?
tele vagyok…