Sziasztok!
40 éves (fiatalos) biszex passzív srácként keresek nálam idősebb, férfias, aktív férfit, vagy ilyen férfi tagú párt. A cél emberileg normális, szimpátiának alapuló tartós szex-kapcsolat kialakítása.
Nincs konkrét elvárások fizikailag. Legyél intelligens, “normális”, férfias. Kaposvár és ésszerű távolság. Utazni is tudok, de lehetőleg jó lenne nálam találkozni.
40 éves (fiatalos) biszex passzív srácként keresek nálam idősebb, férfias, aktív férfit, vagy ilyen férfi tagú párt. A cél emberileg normális, szimpátiának alapuló tartós szex-kapcsolat kialakítása.
Nincs konkrét elvárások fizikailag. Legyél intelligens, “normális”, férfias. Kaposvár és ésszerű távolság. Utazni is tudok, de lehetőleg jó lenne nálam találkozni.
szopni, nyalni , ujjazni szeret valaki?
Sziasztok!
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben dugják.
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk.
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben dugják.
Sziasztok ,tényleg egész nap nem ért rá senki. Mindegy befejeztem az itt ismerkedést!!
Sziasztok àpolt diszkrét nős pasi vagyok. Este tíz utàn helyek rendelkezö jó farkut keresek akki dugnà a popom Óbuda Jászai Mari tér környékén
11ker Bocskai úton aktív srácot keresek hosszabb távra!!!
Tényleg erre nem lakik/dolgozik senki???
42éves vagyok.
Diszkréció adott!!!
Privátba írj!!!
Tényleg erre nem lakik/dolgozik senki???
42éves vagyok.
Diszkréció adott!!!
Privátba írj!!!
Fonyód és környékéről valaki?
Fogadnék Budán! Igen csak van kedvem szexelni!

Sziasztok! Napközben ráérő pasit keresek, akivel kipróbálhatom milyen farkat szopni és a végén megkóstolni, lenyelni a spermáját. Esetleg a popsimat is felavathatja. Fordított felállás szintén izgat, akár a 69 is

Estét!
Budan ha lehet
ismerkednék
Budan ha lehet
ismerkednék

Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.

Törölt felhasználó (4531662)

Szívesen ismerkednék hasonló beállítottságú emberekkel, egy állandó partner/pár személyében

Hello
Kaland ma valaki?
Kaland ma valaki?
Olyan bi srácot, havert keresek Pesten, akivel hármashoz keresnénk csajokat és közösen dugnank.
Szívesen ismerkednék hasonló beállítottságú emberekkel, egy állandó partner/pár személyében

Marcali környékén 2 pasihoz valaki kölcsönös farokveréshez?
Nagykanizsa + 70 km-es körzetében keresnék diszkrét, korrekt uni/aktív, hellyel rendelkező partnert. Nyitott vagyok sok mindenre, nézzük meg mit hozunk ki egymásból!

Sziasztok. Valaki segítsen rajtam mert annyi gecim van hogy szetbribann a farkam
13ker környékén vagyok kocsival. Magamra akarok élvezni és azt akarom hogy le nyalja valaki

Sziasztok! Ma közös maszti?
Fiatal szexpartnert keresek mai napra.