Népligetbe vagy közelébe van most bi nagyfarkú pasi közös masztira???
Kölcsönös vagy egyoldalu franciara keresek kor alkat nem számít
Valaki/knek nincs kedve segíteni rajtam?Bp! Kocsival vagyok smile nagyon bírnám ha magamra élvezhetnék vagy rám köpné valaki ahogy tele eresztem a száját smile olyan írjon aki szereti a gecit mert sok jön
Sziasztok,
Ma este sportos, értelmes férfi keresi partnereit.
Ma este sportos, értelmes férfi keresi partnereit.
Nyiregyen hellyel valaki most?
Sziasztok!
Keresek egy hellyel rendelkező pasit aki fogadna több pasit és tartanánk egy bukkake partit. A célpont én lennék és a megbeszélt testrészem. Fontos az ápoltság, így csak borotvált pasik jelenlétére számítok. Ha szívesen szerveznél egy ilyen bulit várom a jelentkezésed és beszéljük meg a helyszínt és időpontot!
Keresek egy hellyel rendelkező pasit aki fogadna több pasit és tartanánk egy bukkake partit. A célpont én lennék és a megbeszélt testrészem. Fontos az ápoltság, így csak borotvált pasik jelenlétére számítok. Ha szívesen szerveznél egy ilyen bulit várom a jelentkezésed és beszéljük meg a helyszínt és időpontot!

Szopnék szophatnék Bp írj
Aktív pasi sopron környékén?
Sziasztok Aktiv FÉRFIT keresek Budapest és környékén
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Szép napot!
Mai napon esetleg szombat estére keresem partnereim. Sportos, értelmes férfi vagyok, nyitott sok mindenre.
Üzenetben keress!
Mai napon esetleg szombat estére keresem partnereim. Sportos, értelmes férfi vagyok, nyitott sok mindenre.
Üzenetben keress!
Sziasztok ! Orál-kaland érdekel valakit ? Heves, Nógrád, Borsod megye .
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Debrecenbe és környékén ma délután szopnék
CSAK MA!!!!Pécs és környékén, vagy délután Pécs Budapest útvonalon keresek bárkit, aki a természetben, nyilvános wc-ben, uszoda zuhanyzóban vagy bárhol készítene rolam néhány fotót faszverés, szopatás közben. Cserébe hálásan, hosszan, mélytorkosan szopok óvszerrel. ÍRJ!!!!
Jövő hétre keresek Budapesten olyan hellyel vagy autóval rendelkező partnert, aki nem túl nagy(15 cm) farkamat leszopná vagy kiverné. Szimpátia esetén bármelyiket viszonoznám.
Kölcsönös orálra keresek partnert Szolnokon vagy környékén helyem nincs kocsi van.irj privátba
Sziasztok!
Kecskeméten szopnék kocsiban!
Ha érdekel írj!
!
Kecskeméten szopnék kocsiban!
Ha érdekel írj!

Hétfő hajnalban valaki Neszmélyen?