Mara keresek egy fiatal, borotvalt, uni partnert
Hely van!

Győri, vagy környékbeli normális, igényes bi, vagy kiváncsi hetero pasival ismerkednék. Full diszkréció adott és elvárt.
Fogadnák passzív pasit. Kecskemét
Szegeden keresek hellyel rendelkező ferfit
Nyéken szopatok
Kocsiban és mindenki állja a saját részét.
Bi srácot keresek ma esti kurv@zashoz kocsiban az Üllői út környékén.
Mai nap Budapest ,20-40 közötti passzívat keresek .
Dabasi SUB pasi ismerkedne határozott barátjával rendszeres alázásom céljából, légy perverz szeretem ha használnak! privát írj köszönöm !
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Budapesten most valaki?
Népligetbe vagy közelébe van most bi nagyfarkú pasi közös masztira???
Kölcsönös vagy egyoldalu franciara keresek kor alkat nem számít
Valaki/knek nincs kedve segíteni rajtam?Bp! Kocsival vagyok smile nagyon bírnám ha magamra élvezhetnék vagy rám köpné valaki ahogy tele eresztem a száját smile olyan írjon aki szereti a gecit mert sok jön
Sziasztok,
Ma este sportos, értelmes férfi keresi partnereit.
Ma este sportos, értelmes férfi keresi partnereit.
Nyiregyen hellyel valaki most?
Sziasztok!
Keresek egy hellyel rendelkező pasit aki fogadna több pasit és tartanánk egy bukkake partit. A célpont én lennék és a megbeszélt testrészem. Fontos az ápoltság, így csak borotvált pasik jelenlétére számítok. Ha szívesen szerveznél egy ilyen bulit várom a jelentkezésed és beszéljük meg a helyszínt és időpontot!
Keresek egy hellyel rendelkező pasit aki fogadna több pasit és tartanánk egy bukkake partit. A célpont én lennék és a megbeszélt testrészem. Fontos az ápoltság, így csak borotvált pasik jelenlétére számítok. Ha szívesen szerveznél egy ilyen bulit várom a jelentkezésed és beszéljük meg a helyszínt és időpontot!

Szopnék szophatnék Bp írj
Aktív pasi sopron környékén?
Sziasztok Aktiv FÉRFIT keresek Budapest és környékén