Pesten biszex pasi?
Most valaki Budakalászi auchan parkoló?
Sziasztok!
Budapesten ma valaki napkozben?
Budapesten ma valaki napkozben?
szoptatómat keresem Dabas közelében ! Perverzió is érdekel
Repter végén lesz ma kint valaki fél3 kor?
Sziasztok! Pécs környékén ma valaki/k?
Dányból szokott lenni itt valaki??
Privátba írj
Privátba írj
Passzív fiatal srác lenne ma Pest környékén?
Ki élvezné a popom lukàra?
Jó reggelt mindenkinek most reggel valaki szex akki dugnà a popom...... Hely okk 3 ker
hármasra keresünk bi vagy meleg pasit vékony átlagos sportos testalkatú pasikat keresünk Szolnok-Budapest vonalon helyünk van
Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára.Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Ma délután Ózd kornyekenn szopni imádot keresek kor alkat nem számít
Bekapatnám valakivel,,,írjatok priviben.
Budapesten ma?
Sziasztok. Nöi fehérneműt kedvelő ffit keresek Budapesten
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Ma kora este fele Székesfehérváron lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom a kocsim mellett?
Privátba írj kérlek és leírom mikor és hol leszek!
Privátba írj kérlek és leírom mikor és hol leszek!
szexre keresünk vékony sportos átlagos pasit kortól függetlenül Szolnok-Budapest vonalon
Full meleg 65 éves, szegedi pasiként fiatal (18-25 év közötti [esetleg pár évvel felette, de max. 30 éves]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Viszonzást nem várok, mert 2014-ben prosztata túltengés miatt ki kellett venni a prosztatám, azóta nincs gecim, de ha akar valaki, akkor szophat! A csókolózás nem áll tőlem távol, de nem kötelező! Az anál szexet se az aktív, de a passzív oldalon NEM gyakorlom, ne is győzködj!
Abban viszont benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere, én a srácot leszopnám!
Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO ANYAGIAK!
Abban viszont benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere, én a srácot leszopnám!
Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO ANYAGIAK!