Sziasztok! Ma Veszprém és környékén keresek uni vagy aktív srácot
Kíváncsi heterók is írhatnak
Kíváncsi heterók is írhatnak

Szopnék szophatnék Bp írj
Szegeden hellyel rendelkező srác?
Sziasztok.
Nagyon igényes, kulturált budapesti srácként, férfiasabb barátot keresnék rendszeres örömökhöz.
Nagyon igényes, kulturált budapesti srácként, férfiasabb barátot keresnék rendszeres örömökhöz.
Bp 8 kerület minden jòra? Hely szükséges
szopatna valaki autóban M7 autópályán pákozdi pihenőben BP felé vezető oldalon ? Privát írj
Sziasztok!
Teljesen kezdőként 0 tapasztalattal lenne mostanában jelentkező akin kipróbálhatnám milyen szopni 3. kerületben?
Teljesen kezdőként 0 tapasztalattal lenne mostanában jelentkező akin kipróbálhatnám milyen szopni 3. kerületben?
Szisztok BP belvaros kozos maszti erdekel valakit. Helyem nincs. Paros ferfi tagja vagyok
Ma 13 óra körül szopnék végig szép kemény farkat helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén
Ma valaki a 8. kerületben vagy autóban kiverné vagy leszopná a nem túl nagy (15 cm), őszülő szőrzetű farkam? Viszonzás lehetséges.
Hello Tiszakécske és környékén,talán most?
Sziasztok most reggel valaki akki meg dugnà a popom hely lenne 3 kerben
Szarvasnál szopnék, aktívot keresek.
Vékony fiút szopnék.
Valaki most Neszmélyen?
Valaki most szopatna egyet gyors? Írj!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Budapesten valaki?
Szívesen bekapnám az autódban, sopron környékén!