Balatonfüred környékén, ma este, szopnék, nyelném, tágítatnám, dugatnám popsim. Hely van.
Sajnos messze vagy
(Ez egy válasz dopaminelvl üzenetére (2023. 03. 29. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 29. szerda 12:53

Sziasztok. Anális játékok, dildózás, nagyobb mérettel, esetleg öklözés izgat valakit?
Adatlapom szerint valaki? Kösz, ha elolvasod!
Közöshoki fejér megyében bisex srác, pasi kalandra?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Ma este bi kaland ?
Ma este 20 után idősebb úr hajógyári-sziget?Privátban keress.
Sziasztok
Keresnénk egy aktív bisex tagú párt.!! Hétvégén ráérünk . Utazni tudunk .
Keresnénk egy aktív bisex tagú párt.!! Hétvégén ráérünk . Utazni tudunk .
Sziasztok … bi kalandok érdekelnek … sok mindenre nyitott vagyok …
Egerben a héten kora délután/este jó lenne végre ismét a számba érezni egy lüktető faszt amint tele élvezi a szám.
Sziasztok ! Ma 18 órától szopnék soroksáron a zádor utcában .
Sziasztok. Anális játékok, dildózás, nagyobb mérettel, esetleg öklözés izgat valakit?
Ma kora este valaki m3 autópályán egy kis huncutkodásra?
Szia! És volt már ilyen történet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 29. szerda 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 29. szerda 11:41
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok,
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék..
Vékony ápolt megbízható bi passzív női fehérneműket rucikat kedvelő pasi vagyok
Lányszerep izgat igazán..
Utazni tudok helyem nincs Dél-Dunántúl
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék..
Vékony ápolt megbízható bi passzív női fehérneműket rucikat kedvelő pasi vagyok
Lányszerep izgat igazán..
Utazni tudok helyem nincs Dél-Dunántúl
Dél Bp. környékén farokverés?
Heló, 25 eves bi ferfi vagyok. Barmibe benne lennek online, inkabb pasziv vagyok es szeretem a sok fehernemum es jatek szereim mutogatni

Pest belvaros, Corvin kornyeken valaki feljohetne szopatni vagy hokizni
Diszkrecio, fiatal kor adott

Diszkrecio, fiatal kor adott
Sziasztok....most valaki Esztergom környékéről?