Szépvölgyin mostanában valaki?
Kíváncsi hetero vagy nős úrral,fiúval benne lennék egy közös hokiban,írj ha már régóta foglalkoztat a dolog!Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Írj bátran!Nem fogsz csalódni!
Szia, írj
(Ez egy válasz spongyabob30 üzenetére (2023. 04. 27. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 27. csütörtök 14:26

Szolnokon aktív biszex férfi? 30-45 között. Szép borotvált farokkal.
Rétság környékéről passzív srác esetleg?
Ma dèlutan szegeden szoptatnèk. Ápolt 40 es pasi.
Sziasztok kapuvar és környéken ismerkednek helyem van Kapuváron írj
Holnap, Békéscsabán szopnék vékonyabb, szörtelen srácot, helyed legyen, (teljes makkot fedő fityma előny)
Viber maszti most?
Ma este autóban cumiznék. Viszonzás nélkül, akár kiváncsi heterót is. Diszkréció fontos, írj privátban! Tata, Komárom és környéke, de ha messzebbről eljössz az se baj

Szolnokon aktív biszex férfi? 30-45 között. Szép borotvált farokkal.
Holnap az az Péntek 28dikán Este felé Pestről Miskolc irányába utazom akár melyik pihenőbe szopnék irjatok és ha lehet egyeztesünk akár több pasit is egyszere szopok
Szigetszentmiklóson ma este felé valaki?
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok!
Mai napra keresek egy fiatal, szortelen, partnert kozos oromszerzesre. Zugloban van helyem este 6tol erek ra
Mai napra keresek egy fiatal, szortelen, partnert kozos oromszerzesre. Zugloban van helyem este 6tol erek ra

Kufutónál cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Most Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén szopnék..
Dabason szopok szivesen biszex Perverz pasi vagyok privi
Ma délután hellyel rendelkező passzív fiú lenne Vecsés Üllő környékén?
Hello! Ma délután vagy holnap reggel Cegléden autómban orál érdekel valakit?
Valakinek nincs kedve most kiverni nekem úgy hogy magamra ekvezzek? 13.ker környéke automba vagy nálad?