Ma napközbe szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Sziasztok! Ma estére keresek sportos, igényes biszex pasit Budapesten! Diszkréció és ápoltság fontos!

70-es bi vagyok és még szűz valaki elvehetné már végre a szüzességem. R. palotán van helyem.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Hatvan és környékéről keresek partnert aki ráélvezne a farkamra és kölcsönös szopás is, és ha megdugna. Helyem van.
Debrecen és környékén ma délelőtt szopnék
Igényes urat szopnék Balatonmárián vagy a környéken…
Budán ma délelőtt?
Sziasztok! Ma reggel -délelőtt valaki/k Pécsen,vagy környékén? Enyhe bi ok
Valaki érden, vagy a 3. Kerben?
Marcali környékén bi párok, pasik?
Veszprém környékén rendszeresen szopatnék napközben.
Valaki kora reggeli szopatásra R.palotára jöhetne. Helyem van 70-es bí vagyok.
Szivesen cumiználak helyem van 70-es bí vagyok.
(Ez egy válasz Pittaa üzenetére (2023. 07. 07. péntek 01:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki Újpesten?
Valaki cumizna most pest és környékén?
Aktív partnert keresek Budapesten és környékén profilom alapján, többit priviben

Holnap valaki nudizni a Csúnyi tavaknál? Este medencés buli nálam Mosonmagyaróvár mellett.
Sziasztok! Este 11.15 utan kb, a Nyéki nudinal kis zöld suzukiban meztelenül verem a farkam,ha arra jársz logasd be az ablakon, leszoplak! Felüljáró előtti beállónál