Budapesti,Pest megyei hellyel rendelkező ötvenes férfivel ismerkednék aki alkalmanként viszonzás nélkül szopatná nyalatná magát !
Budapesten férfias pasi most este?
Péntek reggel 8:30 körül Debrecenbe cumiznám valaki farkát
Sziasztok!
Kedd éjszakára keresek valakit vagy valakiket,egy éjszakai találkozásra,minden jóra.
Csak szabadban,éjszaka teljesen anonimként maradva.
Utazni tudok.
36 vagyok 22/6-os mérettel
Kedd éjszakára keresek valakit vagy valakiket,egy éjszakai találkozásra,minden jóra.
Csak szabadban,éjszaka teljesen anonimként maradva.
Utazni tudok.
36 vagyok 22/6-os mérettel
Sziasztok most a reptéri kifutó végénél,aktív????
Fehérváron bisex pasi vagy srác közöshokira szabadban vhol?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Van itt valaki Szabolcs megyéből esetleg Fehérgyarmat környékéről?
Aktiv sracot keresek !!
Szegeden ma férfi ? Szexre , orálra ?
Hagyjàl màr békén légyszives! Meddig üldözöl?? Pontosan ezert tiltottalak le a fenébe. Irsz valami két szavas baromsàgot utàna még hàborogsz, hisztizel, fikàzódsz hogy nem kellesz a fenének se. Te szerintem nem is partnert keresel hanem csak trollkodsz! Félnótàs!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 19:34
Törölt felhasználó (4653981)

Kedves barátom! Ha nem tiltanál le ok nélkül értelmes embereket, akkor talán találnál is, nem csak keresnél.
További sok sikert kívánok neked!
További sok sikert kívánok neked!
Kedves barátom! Ha nem tiltanál le ok nélkül értelmes embereket, akkor talán találnál is, nem csak keresnél.
További sok sikert kívánok neked! (Ez egy válasz triboard69 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 19:19
További sok sikert kívánok neked! (Ez egy válasz triboard69 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Zalaegerszeg-Letenye vonalon keresek kényeztetésre vágyó pasit! Heterók is érdekelnek. Privizz
Zalaegerszeg-Letenye vonalon keresek kényeztetésre vágyó pasit! Heterók is érdekelnek. Privizz
Debrecen és környékén keresek diszkrét titkos kapcsolatra megbízható idősebb partnert. Én 33 vagyok. Ha valakit érdekel privát üzenetben írjon.
Fehérvárhoz közeli településen szabadban,vagy kocsiban leszopnálak. Faszimádó buzi vagyok,nyelném a gecidet.
Egerben keresek partnert akinek van helye. Aktív/uni vagxok hasonló kaliberű partnert keresek. Csak Eger!
Én 27 éves Egri normális pasi vagyook.
Én 27 éves Egri normális pasi vagyook.
Szopnék szopatnék Bp írj
Valaki cumizna ma 11 kerben? Üzenetet írj!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Sziasztok! Most valaki népligetnél?
Érd,Tatabánya,Tata vonalon orál kaland most?