Ma vagy holnap Siófokon bi kaland transzik előnye. 23 éves fiú vagyok
Aktív pasikat,párokat keresek vasárnap napközben aki dugna,szopatna,tele élvezné az arcom,szám! Nálam vagy nálad..
Aktívot keresek!
Kecskemet pest vonalon most del elott valaki? Passziv vagyok

Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi hely van .
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Sziasztok , olyan aktiv ferfit keresek aki felavatna a seggemet
))

Budapest déli agglomerációjában keresek sportos pasit(akár elhanyagolt sportos apukát) titkos szexkapcsolatra.
Debrecen és környékén keresek diszkrét kapcsolatra lehetőleg idősebb (én 33) duci partnert. Részletek privát üzenetben. Ha érdekel írj és beszélünk.
Balatonmária-Marcali? Kölcsönös farokverés?
Miskolcon valaki?
Sziasztok. Kecskeméti pár vagyunk. Szívesen kukkolnánk, párt vagy ffit Esetleg be is szállnánk. Szabadban. Írj nyugodtan ha benne vagy
Eger-Bp vonalon szopnék/ szopatnék ma vagy holnap este.
Írj ha érdekel!
Írj ha érdekel!
Most Újpesten?
Keresem partnerem 40-50 év közötti korosztály akár hosszabb távra is! Kis farokkal meg is dughatsz! (3. Ker előnyben!)
Budapesti,Pest megyei hellyel rendelkező ötvenes férfivel ismerkednék aki alkalmanként viszonzás nélkül szopatná nyalatná magát !
Budapesten férfias pasi most este?
Péntek reggel 8:30 körül Debrecenbe cumiznám valaki farkát
Sziasztok!
Kedd éjszakára keresek valakit vagy valakiket,egy éjszakai találkozásra,minden jóra.
Csak szabadban,éjszaka teljesen anonimként maradva.
Utazni tudok.
36 vagyok 22/6-os mérettel
Kedd éjszakára keresek valakit vagy valakiket,egy éjszakai találkozásra,minden jóra.
Csak szabadban,éjszaka teljesen anonimként maradva.
Utazni tudok.
36 vagyok 22/6-os mérettel
Sziasztok most a reptéri kifutó végénél,aktív????