M3 bevezeton most valaki benzinkutnal?

Ma 2 után lenne kedve valakinek egy kölcsönös franciáta?
Helyem lenne
Helyem lenne
Zalaegerszegen szombat délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz hozzá.
Érd és környékén szopatnék.
Holnap napközben keresek biszex pasit a 15 körben akinek van helye. Privátban írjatok
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Soroksár-Délegyháza vonalon leszopnék érettebb férfit szabadban is...
Ma vagy holnap Siófokon bi kaland transzik előnye. 23 éves fiú vagyok
Aktív pasikat,párokat keresek vasárnap napközben aki dugna,szopatna,tele élvezné az arcom,szám! Nálam vagy nálad..
Aktívot keresek!
Kecskemet pest vonalon most del elott valaki? Passziv vagyok

Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi hely van .
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Sziasztok , olyan aktiv ferfit keresek aki felavatna a seggemet
))

Budapest déli agglomerációjában keresek sportos pasit(akár elhanyagolt sportos apukát) titkos szexkapcsolatra.
Debrecen és környékén keresek diszkrét kapcsolatra lehetőleg idősebb (én 33) duci partnert. Részletek privát üzenetben. Ha érdekel írj és beszélünk.
Balatonmária-Marcali? Kölcsönös farokverés?
Miskolcon valaki?
Sziasztok. Kecskeméti pár vagyunk. Szívesen kukkolnánk, párt vagy ffit Esetleg be is szállnánk. Szabadban. Írj nyugodtan ha benne vagy