Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Van itt olyan idôsebb biszex padi, akivel lehetne kozos èlmènyeket??
Makón,aug.9.-én,15:00 tól,bi passzív,korlátlanul dugható popsi,összes sperma nyelése.
Szopatomat keresem zala vas somogy megyéből. Diszkréció fontos,utazás megoldható.
Szeged-Mélykút útvonalon,kölcsönös szopásra valaki?
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma délelőtt?
Csepelen passzív idős van?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Szombathelyen ma délelőtt re keresnék fiatal sràcot közös jókora...fiatal helyes fiú vagyok
Irtam privátba
Hello! Délpest vagy Dunaharaszti környékéről valaki?
Fehervaron bisex pasi, vagy srac hokira délelőtt?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Zalaegerszegen ma, szombaton és vasárnap 14-21 között pasit kényeztetnék. Helyem van.
Ma délelőtt 11ker Bocskai úton aktív srác lenne?
Privátba írj. Hely van!
Privátba írj. Hely van!
Ma vagy holnap azaz szombat estére biszex párt esetleg igényes borotvált pasit keresek Kecskeméten vagy környékén lightosabb kalandra. Adatlapomon minden egyéb infó megtalálható.
Újpesten?
Szolnok - Kecskemét
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel barátkozna
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel barátkozna

Újpesten?
Jó fej fiatal srácal
ellenék 16 kerbe
Gyere buj mellém...
ellenék 16 kerbe
Gyere buj mellém...