Sziasztok! Közös maszti, cumi Pécsen?
Siófokon valaki kaland?
Két pasi megnéznem bisex párt, srácokat Marcali környékén.
Makón,szerda du.aktívokat keresek,sok anál,nyelés.
Sziasztok!Györ,ès Pápa között prverzkednèk, huncutkodnák!Helyem van!
Sziasztok!Biszexpárral ismerkednénk a mai nap Békéscsaba és környéke!
Holnap egy közös hoki majd egy jó szopás?
Helyem lenne
Helyem lenne
Miskolcon vagy a környékén keresek alkalmi partnert,kölcsönös szopásra.Minden megoldás érdekel,de legyen helyed.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék bisex párral!
Ha fiatal, igényes srácot kerestek vastag farokkal, keressetek privát üzenetben! Köszi!
Szívesen ismerkednék bisex párral!
Ha fiatal, igényes srácot kerestek vastag farokkal, keressetek privát üzenetben! Köszi!
13.kerbe,biszex pasik?
Hali! Pécsen közös maszti, cumi?
Sziasztok!
Ma sopron környékén szívesen találkoznék aktív pasival!
Ma sopron környékén szívesen találkoznék aktív pasival!
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Nyéki nudin ma csajos fiúk?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok,ma délután szívesen találkoznék biszex pasival, XVI. XIV. X. ker környékén.
Sziasztok! Veszprémben vagy környékén talizna valaki a kora délutáni órákban?

Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok. Ma késő estére keresek pasikat, szopásra, és szopatásra. Éjjel 1-től egyedül leszek egy zárt parkolóban, ahol nyugodtan mehet a szopkodás. Lehettek többen is. Jó lenne, ha végre valaki találkozni is akarna, nem csak írkálni. Privátban írjatok.