Sziasztok. Kifejezetten orál centrikus Biszex Párral ismerkednék! Nagyon kérem szóló urak ne csak párok ahol alap a kölcsönös orális kényeztetést a pár mindkét tagjával!
Szep nagy darab
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 17. péntek 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 17. péntek 17:28

Törölt felhasználó (4548982)

Sziasztok! XXL mérethez keresek jól táguló passzívat!
Helo valaki most 13 kerület közös faszverésbe benne lenne??
???
(Ez egy válasz ruthe69 üzenetére (2023. 11. 17. péntek 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 17. péntek 10:45

Pápa, és környéke, (max 50km)most hétvégén, hellyel rendelkező szopatni -dugni szerető-akaró aktív pasi? Hely kell!!!
Holnap szopnék Budaörs kke!
Szombat délelőtt Auchan glory valaki? Priviben jelezd, ha érdekel. 10-11 körül tudok menni.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Ma este autóban kiverném valakinek,légy ápolt ,borotvált,kor max 46 évig!
Sziasztok!
Ajka-Tapolca környékén helyel rendelkező aktív partnerem keresem.
Ajka-Tapolca környékén helyel rendelkező aktív partnerem keresem.
Üdv ma 8 és 10 ora közöt Hatvan vagy környékén keresek szopni imado pasit esetleg akit dughatok is
akit érdekel privátba keresen

Két 50 éves pasi keres bi párokat, pasit Marcali-Balatonmária környékén.
Bi parokkal ismerkednek aktiv vagyok
Ma dél körül Ráckeve környékén valaki??
Barátnőmmel készült videók nézésére partnert keresek
Közös hoki, orál mehet.
Budapest
Közös hoki, orál mehet.
Budapest
Ma valaki Bp es kornyeken, aki szabadban, autoban szopatna? Esetleg valamelyik furdoben?
Itt passziv meleg pasi, auto van.
Skype-on is elerheto vagyok: passziv_30@outlook.com
Itt passziv meleg pasi, auto van.
Skype-on is elerheto vagyok: passziv_30@outlook.com
Viber camban kiverném most ha valaki megnézné!
Full meleg, 66 éves, bajuszos, szakállas, SZEGEDi pasi vagyok. Fiatal (24-25 év alatti [na, jó! 30 évesig belefér]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Abban is benne lennék, miközben egy ilyen idős srácot dug a partnere, akinek az életkora mellékes, a fiatal srácot leszopnám!
Hely Szegeden megoldható!
100 %-os diszkréciót adok és kérek! Anyagi alapon nem érdekel a dolog!
Hely Szegeden megoldható!
100 %-os diszkréciót adok és kérek! Anyagi alapon nem érdekel a dolog!
Mai napon kölcsönös orált keresek, utazni tudok
Háromnegyed 10:00 és 10:00 között ott leszek a Dunakeszi Auchanban és benézek a gloryba.
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.