Te is bevetted a fogalmazás gátló tablettát, amit a helyesírás szótáron tárolsz…
(Ez egy válasz Csakparokhoz7 üzenetére (2023. 11. 18. szombat 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 18. szombat 10:07

Sziasztok lenne olyan bi pàr szeretném ki nyalni a tele élvezet puncijàt ,S közben meg a pasi dugja a popom. Vagy jó farkú pasit keresek akki meg dugnà. Hely okk Bp
Holnap délkörül a reptérhez jön ki valaki ?
Ápolt,borotvált farkú pasin könnyítenék,szájjal,kézzél Budaörs,Érd,Velence környékén,akár autóban is!
Sziasztok!vasárnap este orálisan kényeztetnék!kecseméten vagy környékén!ha érdekel privátban írj!
3.kerben ma fiatalabb aktív/uni?
Békéscsaba ma 14.00 körül? Aktivot keresek!
Közös hoki kölcsönös orál Bp? Írj
Veszprémvarsány kör.szopnák,hely ok
Sziasztok lenne olyan bi pàr szeretném ki nyalni a tele élvezet puncijàt ,S közben meg a pasi dugja a popom. Vagy jó farkú pasit keresek akki meg dugnà. Hely okk Bp
Holnap este, Budapest - Szolnok útvonalon szopnék - szopatnék. Írj privit
Hátha valaki magára ismer: Eger és környéken férfias aktív kandúr?
Ma este autóban kiverném valakinek,közös maszti,légy ápolt,borotvált!
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Háromnegyed 10:00 és 10:00 között ott leszek a Dunakeszi Auchanban és benézek a gloryba.
Mai napon kölcsönös orált keresek, utazni tudok
Full meleg, 66 éves, bajuszos, szakállas, SZEGEDi pasi vagyok. Fiatal (24-25 év alatti [na, jó! 30 évesig belefér]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Abban is benne lennék, miközben egy ilyen idős srácot dug a partnere, akinek az életkora mellékes, a fiatal srácot leszopnám!
Hely Szegeden megoldható!
100 %-os diszkréciót adok és kérek! Anyagi alapon nem érdekel a dolog!
Hely Szegeden megoldható!
100 %-os diszkréciót adok és kérek! Anyagi alapon nem érdekel a dolog!
Viber camban kiverném most ha valaki megnézné!
Ma valaki Bp es kornyeken, aki szabadban, autoban szopatna? Esetleg valamelyik furdoben?
Itt passziv meleg pasi, auto van.
Skype-on is elerheto vagyok: passziv_30@outlook.com
Itt passziv meleg pasi, auto van.
Skype-on is elerheto vagyok: passziv_30@outlook.com
Barátnőmmel készült videók nézésére partnert keresek
Közös hoki, orál mehet.
Budapest
Közös hoki, orál mehet.
Budapest
Ma dél körül Ráckeve környékén valaki??