Helo most pesti talizni akaró van?
Lőnék gyorsan szájba
Lőnék gyorsan szájba
Fehervaron bisex kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Sziasztok! Székesfehérvár vagy környékén valaki?
15 kerben keresek paszivat
Ma..most..Bp..helyem nincs autóm van..Uni akt vagyok,szeretnék szopni és nyelni.Nem szükséges viszonozni,de persze ha kivánod.
Probléma mentes,alkalmi vagy tartos ismeretség érdekelne.
Jó magam magas 187 cm nagydb 115kg teljesen szörös testü nyirt kopasz.borostás vagyok.
Irj és ismerkedjünk és találkozzunk.
Probléma mentes,alkalmi vagy tartos ismeretség érdekelne.
Jó magam magas 187 cm nagydb 115kg teljesen szörös testü nyirt kopasz.borostás vagyok.
Irj és ismerkedjünk és találkozzunk.
Sziasztok
Rendelkezik valaki informacioval 69 szauna GENDER FREE penteki naprol?
Rendelkezik valaki informacioval 69 szauna GENDER FREE penteki naprol?
Ma délelőtt mű pinat tele élveznek. Valaki?
Ma estére keresek pasit Budapest,vagy Pest megye.
Hellyel rendelkező Budapesti,Pest Megyei férfivel ismerkednék akit alkalmanként viszonzás nélkül szájjal nyelvvel kényeztethetnék délutáni esti órákban !
Veszprémben hajnalban orálisan kényeztetnék!
Aludtam rá egyet, hogy ne zsigerből írjak... Azt kérdezném attól valakitől, aki csak azért jött a Dunakeszi Auchan gloryba, hogy foglalja a helyet: Ez miért jó? Költői a kérdés, nem is várok választ. De ezek után csak üzenetben egyeztetve vagyok benne bármiben. Sok sikert a bizakodóknak, egy darabig megint hanyagolom a GG-t.
Sziasztok! Békés megye esetleg? Kiprobálnám... Írj rám privibe.
két pasi vagyunk-már 18 éve sexelünk,harmadikat keresűnk aktiv,uni férfias pasi személyében. Pillantts rá a videóinkra és tudni fogod,hogy miről is lenne szó. komfortos kényelmes lak van-utazni nem tudunk. Stázhalombattaiak vagyunk.
Sziasztok...kitartóan cuppognék a farkadon míg le nem nyelem az összes gecid..keress..
Reggel otthonomban várlak Miskolc mellett.. Passzív bi vagyok.
Debrecenben keresem hellyel rendelkező férfi partnerem adatlapom alapján!
Kedden valaki Bukfurdon vagy a becsi varosi furdo szauna reszlegen?
Fehervaron bisex kakandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.