Pápán a házamban szopatnálak...... 68 vagyok....
Orosházán szopatnèk ma dèlután.
13.kerbe,biszex pasik?
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr

Vasárnap este Bp és környékén partnert keresek.
Szopatna ma valaki Bp?hely van
Sziasztok,
Szopnék ma Bp-n. Írj ha szopatnál
Egy jòt .Helyem van
Szopnék ma Bp-n. Írj ha szopatnál
Egy jòt .Helyem van
XI. ker oralra valaki?
Hello! Mostanság valaki Budapesten?
Vasmegye! Bi srac iismerkedne
Sziasztok! Holnap reggel/ délelőtt jövök-megyek Székesfehérváron. Szívesen bekapnék egy szép és ápolt farkat. Én 40/185/95 barna hajú és szemű, férfias pasi vagyok...helyed legyen!
Szia. Mint ahogy írtam ... Kifejezetten orál centrikus Biszex Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös orális kényeztetést a pár mindkét tagjával!
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2023. 12. 01. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat délelőtt dombovár kaposvár környékén valaki? Helyem van

55/178/88 Szopatni, dugni szerető, nagy/vastag farkú férfias srácot, férfit keresek Bajáról vagy környékéről, helyem, kocsim van! Diszkréció fontos!
üres adat lappal?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 01. péntek 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 01. péntek 16:55
Törölt felhasználó (4715716)

Sziasztok ma budapesten keresek kölcsönös dolgokra pl:kölcsönös faszverés, kölcsönös orál stb helyem az nincs 13 kerből vagyok
és mit kezcedél a fiuval??
(Ez egy válasz 71Gábor üzenetére (2023. 12. 01. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 01. péntek 18:40

Szép Estét! Van esetleg olyan kifejezetten orál centrikus Biszex Pár akik partnert keresnek? Kérem egyedülálló urak ne mivel számomra csak Párral valósul meg a Biszex varázsa! Köszönöm!
Valaki közös hoki Alsónémedi és környékéről???
Szép Estét! Van esetleg olyan kifejezetten orál centrikus Biszex Pár akik partnert keresnek? Kérem egyedülálló urak ne mivel számomra csak Párral valósul meg a Biszex varázsa! Köszönöm!
Valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amíg spriccelek egy nagyot? Magamra akarok élvezni
sok jön! 15.ker környéke! Kocsimban vagy nálad!

Ma 19 óra fele Székesfehérváron lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom?
Privátba írj!
Privátba írj!