A fővárosból keresek volán vagy más buszvezető srácot.Diszkréció maximális!!!
Nagyon szeretnék találni egyet !
Privátba írj ha létezel!
Köszönöm.
Nagyon szeretnék találni egyet !
Privátba írj ha létezel!
Köszönöm.
Cegléden ma valaki bármi kellemes dologra?
Fejer megye ma este valaki? 37 passziv vagyok!
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív srácot Budapestről. Helyem nincs.
Ma estére keresek aktív srácot Budapestről. Helyem nincs.
Valaki Zuglóban egy jó orál?
Sziasztok. Ma találkozna valaki Pápa-Veszprém környékén (max 50km)? Lehetőleg aktívat keresek vagy kíváncsi heterót
a többit privátban

Holnap valaki közös kölcsönös hoki Velencei tónál? Vagy ápolt,borotvált pasit szopnék kíváncsiságból.
Nyíregyházán kipróbálnám a szopást titokban, egy egészséges ápolt pasival.
Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van.

Reptéri kifutónal valaki kölcsönös hoki 18:30 körül?
Hi.13ba biszex pasik?
Igényes szőrtelen jo pasit keresek holnap delelott utazni tudok!!
Mai nap aktív férfiak párok jelentkezését várom, egy kis játszadozásra,én passzív oldalt szeretem de ez nem feltétel.Kecskeméten kulturált helyem van!
sziasztok
keresek valakit mostantol egeszen estig akivel egyutt csinalnak minden jot kolcsonosen ! vagy csak egyoldaluan
ha erdekel egy kellemes par ora irj ram
keresek valakit mostantol egeszen estig akivel egyutt csinalnak minden jot kolcsonosen ! vagy csak egyoldaluan
ha erdekel egy kellemes par ora irj ram
Holnap délután szopatnék kocsiba Pécsen
Holnap délután szopatnék kocsiba,kor alkat mindegy,tel szám kell
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 44 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 44 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Sziasztok sportos srwc keres meg mindig passziv fiut irjatok szortelen ferfiak elonybeen
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Valaki ?
Írj
Valaki ?
Írj
Pároknál a faszt felszopom!