Ma keresek egy aktív férfit Kecskemét és körnékéről közös orális játékra,de lehet egy oldalú is kis masszázst is adok ha kérsz. Kulturált lakás van!
Paks környékén, csajost szopatnék!
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Győr-Sopron környéken keresnék igényes, férfias, bi vagy kíváncsi hetero pasit, titkos kalandokra.
Igényesség, és max diszkréció elvárt és adott is. Max 45-ig.
Igényesség, és max diszkréció elvárt és adott is. Max 45-ig.
Sárvár, Celldömölk környékén Szopni szeretnék, után bele is pisilhetsz a számba...
Sziasztok. Veszprém-Szfehérvár környékén valaki ma este? Lehetőleg aktívat vagy kíváncsi heterót keresek
a többit privátban

Debrecenbe ma cumiznék este 6 körül helyet meg tudom oldani.
Ma estére az Örsvezér tér közelében keresek fiús kalandot.
Sziasztok,
Ma este közös maszti?
Helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok
Ma este közös maszti?
Helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok
Miskolc és környéke.Szopni akarok.Lenne most valaki?
Sziasztok!
Ma estére keresek igényes, valós, nagy szerszámú pasit aki feljönne hozzánk ma est. Amig a párom alszik kipróbálnám életem első bi kalandját, ez közös maszti, illetve az izgalom hevében akár több is lehet.
13 ker lakunk, csak akkor írj ha ma fel is jönnél!
Ma estére keresek igényes, valós, nagy szerszámú pasit aki feljönne hozzánk ma est. Amig a párom alszik kipróbálnám életem első bi kalandját, ez közös maszti, illetve az izgalom hevében akár több is lehet.
13 ker lakunk, csak akkor írj ha ma fel is jönnél!
Most délután szopnék egyoldalúan .Helyem most van Sümeg mellett .
Zalaegerszegen ma 14 és 21 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress! Köszi.
Mostanában valaki,a Blaha környékén? Szoptatni vágyó.
Szopni.imadot keresek.Ózd kornyekenn
Zuglo most?? Hely ok
Miskolc és környéke.Szopok,szopatok. Ha tudsz helyet,megyek.Bármilyen megoldás érdekel!
Inkább szopna!
(Ez egy válasz biszex666 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Kora délután miskolcon valaki?
Tiszafüreden strandon vagy cemping környékén keresek megbizhato párt vagy biszex pasit.privátba keres