Holnap (vasárnap) este hat után benézek a Dunakeszi Auchan glory-ba. Amennyiben foglalt, kint a padnál össze futhatunk. Kocsim van. Ha érdekel valakit írjon üzenetet.
Reggel szopnék Mosonmagyaróváron , helyem nincs
Tatabányai Uni/Passziv srác van itt???
Bp 8 kerület szopás oda vissza?? Hely jo ha van
Pakson szopatnék!
Jövő hét keddtől esténként lesz helyem és szabadidőm 13.ker. Nyugatinál. Keresem intelligens partnerem nő, pár és bi férfi személyében egy kis kalandozásra. Privátban írj lszi.
Aktív pasi ma éjjel Gyöngyösön? Tabuk nélkül...
Győr vagy környékén szopni, szopatni este?
Közös cumi budapesten ma? Helylyel rendelkezz köszönöm 18/5 a szépségem
Ma este pasit keresek Budapesten,kocsiban vagy szabadban
Mehet oda vissza is
(Ez egy válasz Zakora96 üzenetére (2024. 07. 20. szombat 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Biztosan.
(Ez egy válasz erba1973 üzenetére (2024. 07. 20. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 11:46

Sziasztok Érdeklődnék szeptember első hetében Vir szigeten nyaral valaki?
Valaki szopatna ma este 11. Kerületben?
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn.
Ma este biztonságos kaland?
nem
Sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn.
Ma este biztonságos kaland?

Tatabánya - Tata?
Szeged - Szolnok - Tiszakécske
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 05. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 05. szerda 08:28
/ L & F párral barátkozna (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 05. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73899)

Szolnok - Tiszakécske kke
barátkozna
barátkozna
Ma senki nem akar kalandozni egy kicsit?