Sziasztok! Hosszútávra keresek, olyan havert, aki tényleg sok és sűrű spermát tudna a homlokomra élvezni, rendszeresen. Győr-Budapest vonalon.
Vki vki Népliget
Fejer megye mány? Most? Du.na valaki egy jót? Kor alkat mind1! 35 normál kinezetu passziv vagyok!
Tehát magyarul hetero férfit keresel aki majd jól leszop téged vagy te őt. Gratula!! Neked valami agyi deformációd van.
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2024. 08. 27. kedd 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 27. kedd 18:49

Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Békés megyében keresek orálra igényes csupasz intimmel rendelkező partnert. Írj privátban és megbeszéljük a részleteket
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Ma Zalában kukkolnék magát könnyítő férfit, esetlegesen besegítek kézzel.
Akar közösen is. Írj privatban ha szimpi.
Akar közösen is. Írj privatban ha szimpi.
Budán most!
Szombathelyen uni vagy passzív fiatal srác?
Szhbattan szopatnek kis mérettel.
Szhbattan szopatnek kis mérettel.
Pécsen szopatnék...
Sziasztok Bp 17.ker ma este tali?
A lényeg: Szeretnék szopni, ha ragaszkodsz hozzá akkor szoptatni is. De első sorban szopni szeretnék, sajnos műteni kellett, ezért ki vagyok éhezve. Bármire...
Mivel nem tudtam még a fórumra sem írni, így csak simán elmentem a Dunakeszi Auchan glory-ba. Sajnos senki nem volt ott. Holnap délelőtt 11:00 után tudok menni, ha valakit érdekel.
Végre tudok írni! Nem tudom, hogy a rendszer szórakozott-e, vagy a telefonom. Szóval elnézést kérek mindenkitől, aki írt! El tudtam olvasni, de nem tudtam válaszolni.
Neszmély környékén orál?

Sziasztok. Holnap délelőtt 9 3s fél 11 közt ápolt farkat keresek az e seri reptér melett. Akár 2t is. Igény esetén van női rucim is.
Csak komolyak és privátban megbeszéljük a részleteket.
Csak komolyak és privátban megbeszéljük a részleteket.
Sziasztok, lecumiznék valakit Dombóvár környékén.