Bp most?
Monor és vonzás körzetében nem szopnak most valaki viszonzas nélkül?
Péntek délután/este valaki autós közös hoki, orál?
Veszprém környékén
Veszprém környékén
Sziasztok
Holnap délután jön valaki a Magnumba?
Holnap délután jön valaki a Magnumba?
Valaki lesz mostanában reptér mögött vagy környékén?
Akár, Újvárosban is
(Ez egy válasz Ricsi3900 üzenetére (2024. 08. 27. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 27. kedd 16:20

Lenne kedve valakinek meglesnie miközben meztelenül masztizom a kocsim mellett!?
Székesfehérváron!
Prívátba írj!!
Székesfehérváron!
Prívátba írj!!
Gárdonyi nudira jön most valaki?Kint vagyok
Sziasztok! Hosszútávra keresek, olyan havert, aki tényleg sok és sűrű spermát tudna a homlokomra élvezni, rendszeresen. Győr-Budapest vonalon.
Vki vki Népliget
Fejer megye mány? Most? Du.na valaki egy jót? Kor alkat mind1! 35 normál kinezetu passziv vagyok!
Tehát magyarul hetero férfit keresel aki majd jól leszop téged vagy te őt. Gratula!! Neked valami agyi deformációd van.
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2024. 08. 27. kedd 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 27. kedd 18:49

Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Békés megyében keresek orálra igényes csupasz intimmel rendelkező partnert. Írj privátban és megbeszéljük a részleteket
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Ma Zalában kukkolnék magát könnyítő férfit, esetlegesen besegítek kézzel.
Akar közösen is. Írj privatban ha szimpi.
Akar közösen is. Írj privatban ha szimpi.
Budán most!
Szombathelyen uni vagy passzív fiatal srác?
Szhbattan szopatnek kis mérettel.
Szhbattan szopatnek kis mérettel.
Pécsen szopatnék...