Debrecen Budapest 4 es vonalán valaki?
Most szopnék szopatnék Kecskemét környékén
MISKOKC!
Szia. Én egy jóképű fiatal srác vagyok aki szeret egy dolgot nagyon csinálni! Olyan pasikat kielégíteni kézzel akár szájjal aki otthon nem kapja meg, de szüksége lenne rá és pénzt nem szeretne érte kiadni.
A következő kritériumoknak kell megfelelni:
- Előre megbeszélt (1 nap) időpont, ami hétköznap 12 és 14 óra között lenne aktuális.
- Helyem nincs, utazni nem tudok, így adott helyen (Miskolc) szállnék be az autóba és egy félre eső helyen mehet is az akció
- Arcomról képet nem küldök visszaélés miatt, ezt én se várom el tőled
- Nyilván higiénia és diszkréció elvárt
Szia. Én egy jóképű fiatal srác vagyok aki szeret egy dolgot nagyon csinálni! Olyan pasikat kielégíteni kézzel akár szájjal aki otthon nem kapja meg, de szüksége lenne rá és pénzt nem szeretne érte kiadni.
A következő kritériumoknak kell megfelelni:
- Előre megbeszélt (1 nap) időpont, ami hétköznap 12 és 14 óra között lenne aktuális.
- Helyem nincs, utazni nem tudok, így adott helyen (Miskolc) szállnék be az autóba és egy félre eső helyen mehet is az akció

- Arcomról képet nem küldök visszaélés miatt, ezt én se várom el tőled
- Nyilván higiénia és diszkréció elvárt
Ma délelőtt Kispesten szopnék kanos pasit!
Ma délelőtt valaki velencei tó környékén kaland?
Ecseri reptér melett valaki szopatni? 33 passziv pasi vagyok
Szia/sztok..
Ma hétfőn bp-n napközben szopnék nyelném a gecid.Helyem.nincs autom van..Nem a kor vagy alkat számit,normális ápolt legyél...nem.muszály beszélgetni beülsz kiveszed leszoplak lenyelem és mész.Lehet random vagy akár rendszeresen is,ez ahogy alakul.Irj beszéljünk és találkozzunk..
Ma hétfőn bp-n napközben szopnék nyelném a gecid.Helyem.nincs autom van..Nem a kor vagy alkat számit,normális ápolt legyél...nem.muszály beszélgetni beülsz kiveszed leszoplak lenyelem és mész.Lehet random vagy akár rendszeresen is,ez ahogy alakul.Irj beszéljünk és találkozzunk..
Szekszárd környékén valaki??
Újpesten kölcsönös szopas most?
Szombathelyen szép farkat szopnék.
Üdv ma gyöngyösön szopni imádo pasit keresek
Sziasztok! Dèlelött valaki? Győr mellett helyem is lenne! Akár egy többest is összehozhatnánk...
Szopnék ma Albertirsa,Cegléd,9Nagykáta környékén
Jó reggelt!
Ma délelőtt,kiverném valakinek!
Ma délelőtt,kiverném valakinek!
Engem le szopna valaki?

Sziasztok
Budapest 13 kerben ma valaki?
Budapest 13 kerben ma valaki?
Veszprémben szopatnék.
Sziasztok! Hosszútávra keresek, olyan havert, aki tényleg sok és sűrű spermát tudna a homlokomra élvezni, rendszeresen. Győr-Budapest vonalon.
Szopnék gecit nyelnék egyoldalúan most délelőtt .
Pesten valaki szopható?