Most valaki az Örs vezér tér környékén?
Valaki most 20ker határ útnál a kiserdobe
Sziasztok. Holnap (vasárnap) délelőtt 10ig talizna valaki Veszprémben?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Szigetszentmiklóson hellyel rendelkező, fiatalos 30-as aktív fiú vagyok. Bármi szóba jöhet. Vasárnap délutánig van helyem. Írj privátban a részletekért!

Nagykőrösön kocsidban szivesen leszoplak. Idős, macis is ok. Reggel 4-ig elérhető vagyok. Számba, arcomra mehet.
Valaki most 20ker határ útnál a kiserdobe
Sziasztok. Battàn van kint bi pasi aki szeretne valamit?
Szia, irtam priviben.
(Ez egy válasz DonnyBoy11 üzenetére (2024. 09. 07. szombat 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma gumiban lenne kedve valakinek leszopni ?
Esetleg csak kiverni gumi nélkül?
Esetleg csak kiverni gumi nélkül?
Valaki Szigetszentmiklóson? Helyem van
Senkinek nincs kedve közös faszverésre kint a szabadban pedig olyan jó idő van hozzá 13 kerület
Ma is
(Ez egy válasz Bisex01 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 20:23

Szopnék, nyelném a gecit! Zugló/kőbánya határán, Rákos-patak mellett.
Szia, írtam privátban.
(Ez egy válasz ember84 üzenetére (2024. 09. 07. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeged?
Sziasztok. Szigetszentmiklóson (Budapest agglomeráció) helyem van, kölcsönös cumizásra, hokizásra keresek partnert, de bármire nyitott vagyok. Aktív, fiatalos, közepesen macis alkatú fiú vagyok. Részleteket privátban megbeszélhetjük.
passzív mackós srác 11es intimmel partnert keresek minden jóra

Helo most a 13 kerületben dunaparton valaki benne lenne közös faszverésbe?
Valaki most 20ker határ útnál a kiserdoben
Hello, 18-35 éves kor között keresnék srácot, közös/kölcsönös masztira, helyem van de ritkán