Sziasztok.
Egy sportos bi srácot keresnénk akinek a farkát én a férfi kiverném egy autós kaland alkalmával ma éjszaka. Az időpont csúszogat de leszek sokáig. Páromat nagyon izgatná a dolog és a tudat . (nő) . Kis ismerkedés előtte skype akár és női tagunk is igazolná ott , hogy létezik és nem kamu a hirdetés. Többit privátba
Egy sportos bi srácot keresnénk akinek a farkát én a férfi kiverném egy autós kaland alkalmával ma éjszaka. Az időpont csúszogat de leszek sokáig. Páromat nagyon izgatná a dolog és a tudat . (nő) . Kis ismerkedés előtte skype akár és női tagunk is igazolná ott , hogy létezik és nem kamu a hirdetés. Többit privátba
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok
Idősebb macis pasi, aki szopatni szeretne?
Hólnap reggel 7-re Vecsés környékén valaki kölcsönös hoki?
Sziasztok! Holnap délelőtt valaki Dömsöd Paks vonalon kalandozna?
Fiú barátom keresem. Most. BP.16. Ker. Írj.
MOS VOLNA KEDVED ANÁLIS JÁTÉKHOZ?
Játékszerrel:? skype Bács-m .elöny
Játékszerrel:? skype Bács-m .elöny
Győrben valaki most?
Ma este nem jó??
Ma este Szentendre? Hely van

szia ! Ma este ,ha jössz ,kimegyek és a kocsidban szó nélkül cumizlak ! Bács-m Kiskunmajsa
Holnap este 8 után valakit érdekel egy kis orális játék kocsiban? Dunakeszi Auchan parkoló, vagy Fót Auchan parkoló? Írj üzenetet, ha igen.
Szia, írtam priviben
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 27. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 18:57
Törölt felhasználó (4715716)

Hali lenne itt olyan aki tudna helyet adni 2 fiúnak egy jó dugás ra akár be is szállhatna Bp 13 kerület és környéke
Pakson - cumiztatnék
Ma este valaki velem.? BP.16 ker.
Szopnék ilyesmi. ..a
Szopnék ilyesmi. ..a
Hali lenne itt olyan aki tudna helyet adni 2 fiúnak egy jó dugás ra akár be is szállhatna Bp 13 kerület és környéke
Most valaki egy erdős kaland a veresegyházi tavak mellett?

Van kínt valaki most?
Sziasztok Zoli vagyok
(Ez egy válasz Bixespár74 üzenetére (2024. 09. 27. péntek 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 17:27

Bi/bi pár kalandozna szombat kora estètől.
Csak elèrhetősèggel
Csak elèrhetősèggel
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?