sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es férfi.
Fonyód környékén esti tali?? Bi noirucis srác vagyok
Ma késő este a megapark tesconál szopnék imádom ha a számba élveznek sok gecid legyen
Ötvenes havert Nyiregyháza
Sziasztok!
Kimondottan méretes, vaskos farkú aktív pasit keresek tartós szex kapcsolatra. Kaposvári biszex passzív srác vagyok.
Kimondottan méretes, vaskos farkú aktív pasit keresek tartós szex kapcsolatra. Kaposvári biszex passzív srác vagyok.
Ma hétvégén keresek egy beavatós alkalmit. Leginkább a passziv szerep vonz. Irj ha érdekelne.
Győr és környéke

Sziaaztok. Borsod megyéből valaki? Halmaj vonalon
Harkányban hellyel rendelkezem. Potens pasit keresek minden jóra!
Bi, sportos, férfias, kíváncsi srác vagyok, hasonló nagy méretű srácot keresek csongrád-békés megyében
Pakson cumiztatnék
Hello valakit ma leszopnék. Bp
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem Pesten vagy környékén. Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit
Sziasztok Normális ápolt nemdohányzó utitársat keresek thaiföldre januárban fifti fifti alapon Angol tudás jó lenne
Bátaszéken szopnék napközben
Sziasztok! 31 éves, normál testalkatú bi srác keres Baja környékén partnert, akivel ma este felé jól érezheti magát.... smile
Sziasztok, Győrben leszopnék valakit. Hely van.

Most Miskolcon cumizna valaki?
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Helló!
Várpalota, Fehérvár környékén valaki?
Közös örömszerzésre keresek max 45 éves srácot.
Várpalota, Fehérvár környékén valaki?
Közös örömszerzésre keresek max 45 éves srácot.