Vác szopnék
X. Ker ma napközben orál?
Szopnék pucsitanék Saunàba rendszeresen.Komárom Tata Tb Oroszlàny Bàbolna? Aktiv ? vasatg farku?
Veszprémben és a környékén szopatnék.
Brutalis farkad van
Mekkora? 23 cm?
(Ez egy válasz ExtranagySrac üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 13. hétfő 21:10

Sziasztok! Kezdő nagy farkú aktív bika vagyok! Szívesen dugnék passzív pasikat! Helyileg Debrecenben vagyok!
Neszmély környékén orál?
Oráloznék vékony fiúnak. Alföldi régió előny.
Jó képű, biszex kanos srác baszásra, szopásra keres hasonló férfias srácot, csongrád-békés megye.
Sziasztok! Kezdő nagy farkú aktív bika vagyok! Szívesen dugnék passzív pasikat! Helyileg Debrecenben vagyok!
Budapesten ma valaki? Helyem van, de utazni is tudok.
Kedden kora reggel 6korul lenne srác 11ker Bocskai úton?
Helyem van.
Privátba írj!
Helyem van.
Privátba írj!
Sziasztok!
Csütörtökön és pénteken Hajdúszoboszlón leszünk,hármas kalandozáshoz keresünk passzív srácot az adatlapunk szerint!
Csütörtökön és pénteken Hajdúszoboszlón leszünk,hármas kalandozáshoz keresünk passzív srácot az adatlapunk szerint!
Holnap valaki Bukfurdon a szauna vilagban?
Siófok és környékén keresem partnerem kölcsönös örömszerzés céljából. Helyem ritkán van akár utazni is tudok. Ha érdekel írj privátban.
Szolnokon valaki ismerkedne kocsi hely megoldható
Sziasztok,
Ma este kozos maszti? Helyem van Szentendren, sportos bi uni srac vagyok, diszkrecio adott es elvart.
Ma este kozos maszti? Helyem van Szentendren, sportos bi uni srac vagyok, diszkrecio adott es elvart.
SZiasztok
Szeretnék szopni heti rendszerességgel Gödöllőn, korban hasonló férfit keresek, én 52 vagyok +/- 5 év belefér
Szeretnék szopni heti rendszerességgel Gödöllőn, korban hasonló férfit keresek, én 52 vagyok +/- 5 év belefér
Sziasztok. Helyes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van!
Sziasztok! Ma estere keresek valakit passziv oldalrol kozos elmenyekhez!
i
i
Sziasztok.Holnap délelőtti - déli körüli időre keresek partnert
Miskolc környékéről.
Miskolc környékéről.