Sziasztok! 22 vagyok Pesti és a kerek, szűk popsim adnám annak a férfinak aki 27 felett van max 50. Diszkrét, jófej FIGYELMES, gyengéd és ha kell kicsit durva is.
17-18 cm a minimum. A tali részeletiet azt privátba.

De kár, hogy messze vagy...
(Ez egy válasz A_Daviiid üzenetére (2025. 04. 08. kedd 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 12:01

Sziasztok! 22 vagyok Pesti és a kerek, szűk popsim adnám annak a férfinak aki 27 felett van max 50. Diszkrét, jófej FIGYELMES, gyengéd és ha kell kicsit durva is.
17-18 cm a minimum. A tali részeletiet azt privátba.

Keresünk egy kíváncsi hölgyet, aki jól érezné magát, két biszex pasi társaságában, akár aktívan, akár csak passzívan.
Somogy - Kaposvár?
Bi-passziv jótestű jóképű bevállalós srác vagyok.
Ha valaki szeretne játszani velem jelezze!
Használjatok kedvetekre kocsiba szabadba wcben bárhol!
Lányok? Párok? Fiuk?
Bi-passziv jótestű jóképű bevállalós srác vagyok.
Ha valaki szeretne játszani velem jelezze!
Használjatok kedvetekre kocsiba szabadba wcben bárhol!
Lányok? Párok? Fiuk?
Szopnék engedelmesen 11 ker környékén. Hely kellene. Ápoltság, diszkréció adott és elvárt.

Szopnék szopatnék Bp írj
Valaki most Hatvan es környéke?
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
37 éves, 170 cm, 70 kg, szopni szerető fiú vagyok. 35 év felett keresek potens jó farkú férfit, akinek rendszeresen szophatnék. Szeretek hosszan kényeztetően szopni, nyalni a golyókat, mélytorkozni. A spermát szeretem szájba vagy arcra kapni. Egymás után többször is élvezhetsz. Hely van.
Ma keresnék idősebb aktív urat Dunaújvaros környéken, kezdő fiatal fiú(akár autódban)
Ûres vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 08. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 09:00
Törölt felhasználó (4776901)

Gyömrő vagy Bp 17.ker most tali?
Helló.pesten biszex pasik?
Nyíregyháza most?Gyors tali?
Aktív barátom keresném Budapest és környékén.
Pesten hely is van.
Mackós alkat vagyok.
Pesten hely is van.
Mackós alkat vagyok.
Budapesti aktiv ferfit keresek aki rendszeresen is megszopatna.
Jól hangzik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 08. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 13:42
Törölt felhasználó (4770268)

37 éves, 170 cm, 70 kg, szopni szerető fiú vagyok. 35 év felett keresek potens jó farkú férfit, akinek rendszeresen szophatnék. Szeretek hosszan kényeztetően szopni, nyalni a golyókat, mélytorkozni. A spermát szeretem szájba vagy arcra kapni. Egymás után többször is élvezhetsz. Hely van.
Szopnék most .Sümeg mellett van hely .
Sziasztok!
Harkányban közös cumi valaki?
Harkányban közös cumi valaki?
most valakinek kiverném a kocsijában újpesten
37 éves, ápolt, orált kedvelő passzív fiú vagyok (170 cm, 70 kg), aki ma estére a 10. kerületben keres pár diszkrét, tiszta és igényes férfit egy kellemes, orális élményre. Imádom hosszan és szenvedéllyel kényeztetni, mélyre venni, nyelvvel és ajkakkal játszani. A golyókat is szívesen kényeztetem, és a végén szájba vagy arcra élvezés is jöhet – akár többször is. Ha benne vagy egy intenzív, élvezetes esti kalandban több résztvevővel, írj privátban!