Ma Balaton déli part valaki(k)? Irj
Ma esetleg valaki egy kis szexre a Tisza-tó környékén?
Kecskemet kornyekerol ismerkednek. Bi passziv vagyok. Utazas nem gond.
Szopok,egyoldalúan vagy kölcsönösen.Miskolc és környéke.Ha tudsz helyet,megyek.
Szopna valaki most 3 ker, hely van?
Üdv Mindenkinek!
Teljesen kezdő bi kiváncsi pasiként keresek szintén teljesen kezdő bi vagy bi kiváncsi pasit, elsősorban beszélgetésre a többi meg majd alakul. Diszkréció fontos! Nagykanizsa és vonzáskörzetében, privátban.
Teljesen kezdő bi kiváncsi pasiként keresek szintén teljesen kezdő bi vagy bi kiváncsi pasit, elsősorban beszélgetésre a többi meg majd alakul. Diszkréció fontos! Nagykanizsa és vonzáskörzetében, privátban.
Sokat segítene, ha ki lenne töltve az adatlap!
Pl. Merre is van helyed?
Vagy mindezt homeoffice gondolod? (Ez egy válasz zizibi üzenetére (2025. 07. 26. szombat 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 26. szombat 10:49
Pl. Merre is van helyed?
Vagy mindezt homeoffice gondolod? (Ez egy válasz zizibi üzenetére (2025. 07. 26. szombat 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Új vagyok itt az oldalon, holnapra keresek bi pasit vagy párt, akik bevezetnének…
Kezdő vagyok, de sokmindent kipróbálnék!
Helyem van!Írjatok

Sziasztok
50+ bi ápolt diszkrét férfi vagyok készülök a Nyéki nudira még nem voltam ki az aki elkisérne
Laci
50+ bi ápolt diszkrét férfi vagyok készülök a Nyéki nudira még nem voltam ki az aki elkisérne
Laci
Szolnokon valaki bi uni srác vagyok.
Helyem nincs ma délután találkoznék.
Helyem nincs ma délután találkoznék.
Pécsen szopatnék...
Szia!
Ma délután (17:30-ra) keresünk komoly, találkozni is merő és viberrel rendelkező bi pasit közös vágyaink megéléséhez.
Levelet privátba.
Ma délután (17:30-ra) keresünk komoly, találkozni is merő és viberrel rendelkező bi pasit közös vágyaink megéléséhez.
Levelet privátba.
Sziasztok!Új vagyok itt az oldalon, holnapra keresek bi pasit vagy párt, akik bevezetnének…
Kezdő vagyok, de sokmindent kipróbálnék!
Helyem van!Írjatok

Szopatna, dugna valaki Veszprémben vagy Fehérváron? Nyelem is. Írj privibe, ha szereted a nagy popókat.
Popsiszexre keresek fiatal passzív srácot most napközben.
Szia én benne lennék de Szolnokon vagyok helyem nincs.
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 07. 26. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopna valaki most 3 ker, hely van?
Hoki cumi Miskolcon valakik?
Aktiv sracot keresek budapesten vagy pest megyeben,aki megszopatna

Békés megyében, férfi bi , szabadban? Privi!
Sziasztok! Miskolc és környékén ismerkednék hasonlóan hetero viselkedésű és kinézetű, átlagos, megbízható, diszkrét, korrekt sráccal 18-43 év között.