Reptèr vki 15ora fele?
Békés megyei bi, aki szeret cumizni vagy közös hoki?Privi!
Sziasztok! Biszex pár van itt a közelemben akikhez lehet csatlakozni?írjatok privátban.
Mai napon a magnum szaunában kezdő biként kipróbálnám milyen megfogni egy kemény farkat
Senki nincs kiskunfélegyháza és környékén ? Privátba légyszives
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok,
Diszkrét rendszeres havert keresek, helyem van Szentendrén.
Sportos bi uni srác vagyok.
Diszkrét rendszeres havert keresek, helyem van Szentendrén.
Sportos bi uni srác vagyok.
Kolosy tér környékén szopnék kanos pasit!
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Repter?
Szopatna most idősebb pasi?
Bizony nagyon volna kedvem!
(Ez egy válasz Duen2107 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Írtam.
(Ez egy válasz Aranyalmagg üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 10:52
Ma délutánra keresek egy sportos,jófej partnert, akivel kölcsönösen kivernénk egymás farkát ,párom előtt . Hely megoldható , de elképzelhető ,hogy autós hokiparti lenne. Mi hátul akcióznánk párom meg elölről nézné. A 28-40 év közötti partner érdekelne ! Adatlap és kép szükséges . Köszi
Ma este valaki szopna Nyíregyházán!?
Mostanában valaki vecsésen? Privátban keress!
Ma délutánra keresek egy sportos,jófej partnert, akivel kölcsönösen kivernénk egymás farkát ,párom előtt . Hely megoldható , de elképzelhető ,hogy autós hokiparti lenne. Mi hátul akcióznánk párom meg elölről nézné. A 28-40 év közötti partner érdekelne ! Adatlap és kép szükséges . Köszi
Mai napon magnum szaunában vagy saját medencés otthonodban kezdő biként kipróbálnám milyen megfogni egy kemény farkat.
Kolosy tér környékén kanos pasit szopnék!
60 feletti minimum sportos alkatú AKTÍV pasit keresek. Előny ha van helyed.
Sziasztok
Szopnék
Nagykőrösön helyem van
De utazni is tudok
Szopnék
Nagykőrösön helyem van
De utazni is tudok

mmkkcc
Vickie