Heti 1.-2 . alkalommal leszophatnád a macis alkatú fazonra borotvált, vastag, de nem túl nagy ,és mindig teli faszomat.
Autó,eldugott hely, lakás, bárhol megfelelő ahol diszkréten elcuppogsz rajtam!
Férfi picsát még nem kúrtam-basztam, de ha jól néz ki, és akarod, benne vagyok. Ha gondolod női bugyit is felvehetsz, félre tolom és beléd mártom. Baszlak, lovagoltatlak!
Priviben keress, kezdő vagyok!
Autó,eldugott hely, lakás, bárhol megfelelő ahol diszkréten elcuppogsz rajtam!
Férfi picsát még nem kúrtam-basztam, de ha jól néz ki, és akarod, benne vagyok. Ha gondolod női bugyit is felvehetsz, félre tolom és beléd mártom. Baszlak, lovagoltatlak!
Priviben keress, kezdő vagyok!
Budapesten keresek aktív pasit hellyel 50 es bi pasi vagyok inkább passzív odaadó a sexben szűz popoval
Sziasztok!
Ajka-Sárvár környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Ajka-Sárvár környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Rush fasz torok belváros most
Kiverném a farkad ha egy átlagos testalkatú ,diszkrét,normális srác vagy és még nem vagy 45 éves. Hely megoldott.
Sziasztok ! Mira vagyok ,46 éves , hobby - crossdresser .Csongrád megyében élek , szegedi vagyok . Szeretek csajos ruhákat ,harisnyát felvenni , és lánynak öltözni . Az ágyban is passziv , odaadó és csajos vagyok .Aktív férfivel ismerkednék Szegedről ! .Adatlapom szerint keresek !
Keresem aktiv bikamat Nagykanizsan es környeken aki megdugna es hasznal
Szopnek most 11 kerben
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok ! Mira vagyok ,46 éves , hobby - crossdresser .Csongrád megyében élek , szegedi vagyok . Szeretek csajos ruhákat ,harisnyát felvenni , és lánynak öltözni . Az ágyban is passziv , odaadó és csajos vagyok .Aktív férfivel ismerkednék Szegedről ! .Adatlapom szerint keresek !
Szombat estére keresek programot!
Sziasztok! Vasárnap Budapesten leszek! Van pár szabad órám szívesen rosszalkodnék! Írjatok mindent meghallgatok!
Párokhoz is szívesen csatlakozom!
Párokhoz is szívesen csatlakozom!
Kazincbarcikán szopnék egyoldalúan holnap vagy akár még ma este is. Hely van.
Sziaasztok, aktív fiúk hol vagytok Szeged környékén?
Szombaton igazán jót szopatnék, szopnék! Budán van helyem, de menni is tudok!
Sziasztok. Ma estére keresünk valakit akit leszophatunk Fóton. Ide jössz kocsiba be ülünk félre eső helyen megtörténik. Ha bizonytalan vagy , hogy pár vagyunk feleségemmel telefonon egyeztetsz. Fontos kitétel tiszta ápolt faszt keresünk aki el tud élvezni.
Sziasztok
szopni imádó bi pasi vagyok
Borsodban keresem partnerem, hétköznap délutánonként olyat aki hellyel is rendelkezik
szopni imádó bi pasi vagyok
Borsodban keresem partnerem, hétköznap délutánonként olyat aki hellyel is rendelkezik
Ma,késő estére keresnék egy kölcsönös farokverésre partnert ,Pest megyében. Max 40 éves korig ,átlagos testalkattal. Helyem van
Sziasztok!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
20.30körül népliget Vajda Péter út Semmelweis teniszpálya kis parkolóban ha ürítenél anon egyet ott leszek. Vedd elő a farkad mint aki pisil és pucsitok autom ülésén. Jössz ürítesz mész. Ezüst kombi toyota

Martina K