Keresnék egy normális ,jófej srácot közös-kölcsönös hokira ,- szimpátia ha megvan akár be is kaphatod .
Pest megyében vagyok, helyem van. Sokáig elérhető leszek.
Pest megyében vagyok, helyem van. Sokáig elérhető leszek.
Sziasztok Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila
Ha valaki fot környéken spriccelne egyet jeleze.
Akkor ő kètszer is segített rajtad
(Ez egy válasz 2030bitomi üzenetére (ma 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:03
kB 10 éves történet...
szabad napos voltam, így lementem a Gárdonyi nudira pihenni, napozni. Egy pasival váltottam pár szót, szimpatikus volt, de semmi különös...
kB egy óra telt el, mikor befeketedett az ég, és egy intenzív nyári zápor rontott Ránk!
Futottam a kocsihoz, és meztelen beugrottam, gondoltam Várok, hátha eláll. Egy három üléses ducatom volt, középre ültem, hallgattam a rádiót, és vártam, mikor észrevettem, hogy a szimpi fickó a mellettem álló autóba ül. Intettem, neki, hogy ha van kedve, üljön át hozzám!
Volt neki! Beült, én direkt középen maradtam, hogy közel legyünk egymáshoz, össze ért a combunk, és így beszélgettünk...
egy idő után, elkezdtem a zacsimat simogatni, masszírozni, kíváncsi voltam mit lép rá! Fel szemmel figyelte beszélgetés közben, és idővel azt vettem észre, hogy folyik az elő nedve! Hmm... gondoltam ez jó jel!
Beszélgetés közben, valahogy a combjára tettem a kezem...
na Innen felgyorsultak az események! Fogalmam sincs hogy jutottuk el odáig, a következő pillanatban, a nyakam csókolta, és egymás farkát szorítottuk! Ahh.. de jó érzés volt! Bekapta a farkam, és nem tudom mit csinált, de úgy ahogy ő , még senki nem csinálta nekem! LE kellett állítanom, mert Fél perc alatt végem lett volna!
Utánna én kaptam be neki... nagyon finom átlagos méretű farka volt!
Mire végeztünk egymással, az eső is elállt valamikor, így indulni akartuk,. De a teherautóm gumija nagyon csúszott a sáros úton! Szerencsére ő egy összkerék meghajtású pick up teherautóval volt, így ki tudott húzni az útig!
Az óta sem láttam, pedig szívesen találkoznék vele újra!
Egy Tatai fickó volt, ennyit tudok róla!
Ha esetleg olvasod, írj kérlek rám! Köszönöm!
szabad napos voltam, így lementem a Gárdonyi nudira pihenni, napozni. Egy pasival váltottam pár szót, szimpatikus volt, de semmi különös...
kB egy óra telt el, mikor befeketedett az ég, és egy intenzív nyári zápor rontott Ránk!
Futottam a kocsihoz, és meztelen beugrottam, gondoltam Várok, hátha eláll. Egy három üléses ducatom volt, középre ültem, hallgattam a rádiót, és vártam, mikor észrevettem, hogy a szimpi fickó a mellettem álló autóba ül. Intettem, neki, hogy ha van kedve, üljön át hozzám!
Volt neki! Beült, én direkt középen maradtam, hogy közel legyünk egymáshoz, össze ért a combunk, és így beszélgettünk...
egy idő után, elkezdtem a zacsimat simogatni, masszírozni, kíváncsi voltam mit lép rá! Fel szemmel figyelte beszélgetés közben, és idővel azt vettem észre, hogy folyik az elő nedve! Hmm... gondoltam ez jó jel!
Beszélgetés közben, valahogy a combjára tettem a kezem...
na Innen felgyorsultak az események! Fogalmam sincs hogy jutottuk el odáig, a következő pillanatban, a nyakam csókolta, és egymás farkát szorítottuk! Ahh.. de jó érzés volt! Bekapta a farkam, és nem tudom mit csinált, de úgy ahogy ő , még senki nem csinálta nekem! LE kellett állítanom, mert Fél perc alatt végem lett volna!
Utánna én kaptam be neki... nagyon finom átlagos méretű farka volt!
Mire végeztünk egymással, az eső is elállt valamikor, így indulni akartuk,. De a teherautóm gumija nagyon csúszott a sáros úton! Szerencsére ő egy összkerék meghajtású pick up teherautóval volt, így ki tudott húzni az útig!
Az óta sem láttam, pedig szívesen találkoznék vele újra!
Egy Tatai fickó volt, ennyit tudok róla!
Ha esetleg olvasod, írj kérlek rám! Köszönöm!
Sziasztok kiskunhalas és környékéről valaki?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Ma este valaki? Fehérvár környékén?
Ma valaki Baján?
Kivernem valakinek BP-n.
Miskolc és környéke.Szopni akarok egyoldalúan vagy kölcsönösen.Ha van helyed,tudok menni.Szombaton 06-10 között lenne időm.
Teams:cumi zo
Gondolom, lakhelyedhez közel keresel.
(Ez egy válasz Knorbertt üzenetére (ma 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Passzív, igényes partnert keresek ma, holnap estére. Helyem sajnos nincs.
Esetleg ha szigetszentmiklós valaha útba esik akkor szívesen kielégítelek szájjal
(Ez egy válasz hegeszto4011 üzenetére (ma 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Soroksà felé valaki akár cumizni kocsiban?
Helló szopok és nyelem
Hajdúszoboszló környékén van esetleg találkozni akaró pár? Bi pasi vagyok.
Sziasztok ! Ma este 8 körül Szekszárd
Cs
tó szopna valaki?
alf
ör alf
ge
bp?
Unival,passzívval ismerkednék teams maszti is érdekel

Batmanék