Szekszárdon valaki?
Ma valaki Mosonmagyaróváron? Szívesen kényeztetnék 1 fincsi farkat, vagy többet is.
Repter ma delelott?
Nagy farkú pasit szopnék,hely van Bp
Ma délelőtt valaki Budapesten?
Békés megyei bi, aki szeret cumizni, Gyomaendrőd?Privi!
Ma délelőtt Bp? Aktív férfias? Hely ok!
PM
PM
Hello ma Cegléden valaki?
Passzíval veretném autódban csepelen
Nyíregyháza?
Mainap keresek szopni imádo pasit vagypát gyöngyös vagy környékén
ma délelött valaki veszprémbe?szopnék egy jot.a belvárosba leszek ugy 8-10-között.mackos ,diszkrét vagyok.helyem nincs.
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok ! Mira vagyok ,46 éves , hobby - crossdresser .Csongrád megyében élek , szegedi vagyok . Szeretek csajos ruhákat ,harisnyát felvenni , és lánynak öltözni . Az ágyban is passziv , odaadó és csajos vagyok .Aktív férfivel ismerkednék Szegedről ! .Adatlapom szerint keresek !
Ma estére keresnék közös farokveréshez egy normális,ápolt srácot max 40 éves korig. Hely megoldhato. Pest megyében leszek
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Aktív most? Hely ok. Bp.
PM
PM