Valaki akar szopatni?
Olyan szoptatót keresek aki szivesen élvezne és vizelne idős bu... szájába. Mindent nyelek. Rákospalotán hely van.
reptér?
Meglevő bi hármashoz( 2 ff 1 n) keresnénk bi párt , napközbeni hancurozáshoz. Budapest , Tatabánya térsége.
Bi férfi aki szeret cumizni, Gyomaendrőd és környéke?Privi!
Aktívokhoz mennék ma.
Szia! Írtam privátban!
(Ez egy válasz Házaspártkeresek üzenetére (ma 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Diszkrét, nyitott pàr baràtja lennék. Tali akàr màr ma este-éjjel.
Diszkrét, nyitott pàr baràtja lennék. Tali akàr màr ma este-éjjel.
Március 25. (szerda) lenne aktív pasi Nyíregyházán?
Hétfő délelőttre keresek aktív srácot,pasit aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Én kinézek a tópartra szombaton! Pontos időtpontot nem tudok! Egyeztethetünk ha gondolod! Passzív vagyok!
(Ez egy válasz dodokrisz üzenetére (tegnap 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden keresek férfit orálra !
Partnerem keresem aktív férfi személyében,aki hozzám hasonlóan egy,diszkrét,
csak szexen alapuló,rendszeres kapcsolatot szeretne kialakítani,
hétköznap napközbeni szabadidővel.
Mobilis vagyok,de hellyel nem rendelkezem.
csak szexen alapuló,rendszeres kapcsolatot szeretne kialakítani,
hétköznap napközbeni szabadidővel.
Mobilis vagyok,de hellyel nem rendelkezem.
Ha szopatnal Budapesten irj
Szarvasnál aktív?
Este nálam kölcsönös farkinca kényeztetésre keresek nem túlsúlyos szőrtelen partnert
Hmmm sajnos nincs heves megyében passziv bi pasik :(
Esztergomban ma este bi pasis kaland? Privátban írj.
Sziasztok!
Jövő héten Békéscsaba környékén keresek partnert. Engem a passzív szerep érdekel.Ápolt egészséges partneremnek szinte mindent megtennék hogy jól érezze magát. Mély torkozni nem tudok, de szeretek szopni és le is nyelem amit kapok. Bár még nem volt rá példa,de ha előtt megdugnál sem ellenkeznék....
Jövő héten Békéscsaba környékén keresek partnert. Engem a passzív szerep érdekel.Ápolt egészséges partneremnek szinte mindent megtennék hogy jól érezze magát. Mély torkozni nem tudok, de szeretek szopni és le is nyelem amit kapok. Bár még nem volt rá példa,de ha előtt megdugnál sem ellenkeznék....
Lajos, hát nem fogsz
(Ez egy válasz Sikoly2023 üzenetére (ma 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Sikoly2023 üzenetére (ma 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)