Mindenki fasszopó lotyója vagyok! Budapesten keresek, 50 év alatti jelentkezőket, akik körbeállnának, megszopatnának és sorban, egymás után telepumpálnák a számat spermával. Ma este/éjjel a XVII. kerületben literszámra fejném a sok kantejet a szabadban, egy félreeső helyen, szexis női ruhában, combfixben, tűsarkú, hosszú szárú csizmában, szilikon mellekkel, szopómaszkban! (képek a profilban) Eléd térdelek, told a számba a kemény dákód és pumpáld tele csordultig forró gecivel! Lenyelem az egészet!
Nem vagyok nő!
Fontos, hogy az ápoltság adott és elvárt, a kellemetlen szagokra nagyon érzékeny vagyok, ezért legyetek kellemes illatúak, mindenhol! Ingyenes, szabadtéri program!
Ha esetleg betegségtől tartanátok, akkor megnyugtatásul jelzem, hogy PREP-et szedek megelőzésképpen.
Nem vagyok nő!
Fontos, hogy az ápoltság adott és elvárt, a kellemetlen szagokra nagyon érzékeny vagyok, ezért legyetek kellemes illatúak, mindenhol! Ingyenes, szabadtéri program!
Ha esetleg betegségtől tartanátok, akkor megnyugtatásul jelzem, hogy PREP-et szedek megelőzésképpen.
Budapesten kalandozna valaki?
Monoron vagyok jelenleg, esetleg valakinek lenne kiverni a farkam? Esetleg kölcsönös maszti?
Hellyel rendelkező aktív pasi holnap reggel 7-9 óra között Kelenföld vagy 13 kerület környékén? Szopnék meg dugható is vagyok akár többesben is benne vagyok passzívként
Budán most szopatnék
Valaki Mór??
Valaki szopna szopatna ?
Sziasztok valaki esetleg aki utazni is tud helyem van szopatnèk dugnèk .eg szopnèk is
Sziasztok valaki esetleg aki utazni is tud helyem van szopatnèk dugnèk .eg szopnèk is
Orosházán keresek férfit ma estére ! Többit privátba
Velencei tó környékén keresek párt, pasit. Orál kalandra
Ma este éjfél utánra keresek 1-2 aktív pasit diszkrét, laza együttlétre. Előny, ha haverok vagytok és bevállalósak Privatban keressetek☺️
Sziasztok, Kecskemeten vagy kornyekben, kozos hoki vagy szopas?
Irjon akit erdekel
Irjon akit erdekel
Sziasztok! Ápolt biszex férfit keresek Szekszárdon minden jóra. Van valaki akit érdekelne? Írj privit !
Nagyon szőrös srácot keresek Isaszeg környékén!
Privátba írj!
Privátba írj!
Sziasztok. Cegléd környékén keresnék aktvit srácot nagyobb adotságokkal. Helyem lenne
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
30 éves bi aktív férj keres, diszkrét, egészséges 50 feletti értelmes, uni/passzív férfit. Helyem nincs, hétköznap, napközben vagyok elérhető. Mobilis vagyok. Heves, Nógrád megye. Írj ha érdekellek
Sziasztok
Fiatal (aktív) srácot keresek orális kényeztetésre
Üllő vagy közvetlen környékén. Ápolt legyél, a többit bízd a számra.
)
Fiatal (aktív) srácot keresek orális kényeztetésre
Üllő vagy közvetlen környékén. Ápolt legyél, a többit bízd a számra.
)
Solton,esetleg Dunaújvárosban kaland?

Brigitta Bulgari