4.ker autost szopnék akár odavissza is
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Cuki, ápolt, sportos, fiatalos, szőrtelen, picit bi pasi beugrana ma este közénk kicsit játszani? Dél Pest.
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Hali! Mostanság valaki 2.kerben?
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Sziasztok!
Ma este pàr az adatlapon szerint. Dunakanyar.
Ma este pàr az adatlapon szerint. Dunakanyar.
Ma este valaki egy kis forrósag?
Sziasztok! Jön ma este valaki Magnumba? Szívesen venném egy érett pasi társaságát.
valakinek most kiverném vagy leszopnám kocsiban a pólus leghátsó parkolójában!
4 órakor írtad "most"6óra van és még mindig nem tudod hogy tudsz jönni. Akkor ne kérj címet! Vagy gyüjtöd? Második eset volt, szerintem.egy kretén kamus bunkó kamus vagy!
(Ez egy válasz krisztianhaller5 üzenetére (ma 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz krisztianhaller5 üzenetére (ma 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ferfi masszőrt keresek (max.45 éves korig).
Helyem van a Kálvin tér közelében.
Fizetés természetben.
Ferfi masszőrt keresek (max.45 éves korig).
Helyem van a Kálvin tér közelében.
Fizetés természetben.
Helló.dunakeszi felé biszex pasik??irjatok
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Valaki Ócsa, Üllő környékén? Szívesen cumiznék
Az adatlapja se rossz. A leírásra gondoltam.
(Ez egy válasz underarmour üzenetére (ma 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:43
Szerintem sokmindenkit. Pláne egy ilyen kiírás után, szerintem tele lesz a levelezod
Sziasztok. Fejér megyén belül, aktív férfi 48+tól rá ér? Szopnék, dugható vagyok, fiatal, lányos fenék vékony alkat, enyhén szőrös vagyok, utazni tudok ☺️☺️
Sziasztok újpesten most valaki tudna fogadni?
Ma éjjel ki dugna meg?Tata-Győr útvonal mentén!
Reptéri kifutó valaki 30 perc múlva?

nagysa2
Erin Nicole