Már tényleg kipróbálnám pasival, de nem akar összejönni... Budapesten keresek leginkább idősebb és/vagy macis testalkatú férfit minden jóra. Legyen helyed.
Sziasztok! Dombóvár környékén keresek titkos kapcsolatra passzív sracot. Elöny ha női ruhát (főleg bugyit) is felvennél. Én 30 éves nős srác vagyok
Fejér megyén és pest megyén belül.főként érd és környékén keresek aktív 48+ domináns férfit aki dugna és szopatna viszonzás nélkül. Én egy utazni tudó fiatal fiú vagyok. 170 magas vékony alkat enyhén szőrös...
Győr környéke most?
Reptéri kifutó van valaki most?
Esztergom környékén cumiznék
kinek lenne kedve szopatni ???
Siasztok
rendszeres heti cumira keresek partnert,nem feltétlen kell viszonozni,hétfői napokon lenne alkalmas
rendszeres heti cumira keresek partnert,nem feltétlen kell viszonozni,hétfői napokon lenne alkalmas
Valaki akar szopatni? Bp
Sziasztok! Adatlapunknak megfelelő biszex férfit keresünk ma estére. Viberen tudunk beszélni,miután itt írtál. Köszi ☺️
Sziasztok
Közelemből keresek, hellyel rendelkező passzív/uni partnert. Max diszkréció fontos.
Közelemből keresek, hellyel rendelkező passzív/uni partnert. Max diszkréció fontos.
Sziasztok. Ma Este Aktívat szopnék kocsiban, szabadban. 20.30 utan, Miskolc dél Nyékládháza vonalon. De mobilis vagyok bizonyos távolságban.
A 13 kerben kresek fiatal vékony srácot kalandra.
Autós orálra keresem intelligens partnerem. Diszkréció adott és elvárt. Akár kíváncsi heterot is. Tata, Komárom és környéke.
Újpest közelében kinek lenne hely..aki nyeli
Jöhetsz hozzám is, vagy a Timár utca kis erdőben a Duna parton is találkozhatunk ott szopatnálak ha érdekel írj!
Infoparkban most vki?
Sziasztok röviden biszex férfi kis hancurt? Szekszárd?
Senki nem szeretné, hogy Egerben a mai nap leszopjam?
Imádom, ha a számba élveznek.
Sperma függő vagyok. (Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (ma 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:20
Imádom, ha a számba élveznek.
Sperma függő vagyok. (Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (ma 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedd délután 17-20 óra között Egerben valaki a számba élvezhetne!
Jó ha van helyed.
Jó ha van helyed.
Bi férfi aki szeret cumizni, Gyomaendrőd és környéke?Privi!

Theo