Mostanában valaki Délbudán ?
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Sziasztok
Mai napra keresem aktív kanos macikedvelő partneremet!!!
Nagyhegyesen vagyok megtalálható.
Írj ha érdekel a dolog!!!!
Mai napra keresem aktív kanos macikedvelő partneremet!!!
Nagyhegyesen vagyok megtalálható.
Írj ha érdekel a dolog!!!!
Ma este 8 körül Szekszárd
Cs
tó valaki aki szopna egy jót és dugható? Írj privit
alf
ör alf
ge
Igényes, kultúrált pasiként 50+-os, akár nős barátot keresek Budapestről, környékéről.
Sziasztok ! 46 éves hobby - crossdresserként keresem férfi partnerem hosszabb távú szex kapcsolatra ! Kérlek olvasd el az adatlapom !
Jövő héten csütörtök napközben Balatonlelle vonzáskörzetébe érdekel valakit egy kiváncsi pasi?
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci (nem Kövér), bi~párhoz is csatlakozom, a bi nem feltetel, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim, videóim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van
Szopnék szopatnék 16. Ker és környéke.
De bi pasikat kukkolnék is!
De bi pasikat kukkolnék is!
Ma 14:50 és 15:10 között szopnék egyet gyrosban a déli pálya udvaron ha van eldugott hely
Pècsen valami glory hely???
Aszod bag környékén szopni imádo pasit vagy dughatot. Délután 3ig ráérek irj privátba
Holnaptól 10 napig Révfülöpön leszek, hellyel rendekező bi partnert vagy bi iránt érdeklődő párt keresek a környéken.
Fehervár most vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Passzív bi pasiként ismerkednék kora délután Budapest VIII-X ker.
Ma délután vagy estefelé keresem aktív ill. uni biszex partneremet. Hely jó lenne. Budapest.
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is
Dél-Dunántúl előnyben
Utazni tudok helyem is van
Dél-Dunántúl előnyben
Utazni tudok helyem is van
Győr Kovalteren valaki most.
Sziasztok, most keresek aktív pasit Bp-en, menni tudok

pistol