Szerda,csütörtök délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 9-13 óra között rá érek.
Tiszafüred környékéről keresek. Helyem lenne.
Holnap kora este 18óra körül Bp-Cegléd?Ne legyél idős és túl szőrös!
Szép napot!Idősebb aktív pasival ismerkednék.
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék cumiztatnék szőrös farokkal, masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Holnap délelőttre keresek . Fiatalabb kiváncsi heterot . Közöl oral vagy csak hokira.
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Ma éjszaka keresek valakit Budapest szolnok vonalon kb este 11kor leszek Pesten indulok Szolnokra.
Bi uni vagyok irj privátba.
Bi uni vagyok irj privátba.
békés megyei?
Ma dèlután nyèk?
óbudán kiváncsi hetero?
Párommal vagy külön külön is keresünk sexpartnert, vác környékéről.39 éves fiu vagyok es 38 éves a lány,akár tudunk menni autóval ha van hely,de nálunk is megoldható.idősek előnyben 45+ kor felettiek irjanak csak!
Óbudán, Kolosy térnél szopnék kemény farkú, potens, szőrös pasit!
Gyöngyös - Hatvan közt valaki ?
Péntek délelött re keresek partnert, partnereket vas megyében
Sziasztok fiatal bi srácot keresek ma délelőtt folyamán délpest hely van!
Zoltán vagyok!!!
Zoltán vagyok!!!
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egyoldalú orális szexet kereső, kezdő férfiakkal is szívesen ismerkedem.
A most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egyoldalú orális szexet kereső, kezdő férfiakkal is szívesen ismerkedem.
A most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Nyíregyházán jó méretű???
Valaki most a reggeli órákban szopna Budapesten?
Szegeden keresek férfit alkalmi oràlra

Lauryn May