Valaki ma este Szigetszentmiklós környékén?
Sziasztok!
Ha érdekel egész testes masszàzs Budapesten írj privát üzenetet
Ha érdekel egész testes masszàzs Budapesten írj privát üzenetet
Sziasztok!
Debrecenbe valaki egy közös hokira? Hely van. Légy ápolt, borotvált. Kövérek, szőrösek ne. Maximum 45.
Debrecenbe valaki egy közös hokira? Hely van. Légy ápolt, borotvált. Kövérek, szőrösek ne. Maximum 45.
Reptér most méretes aktív bi pasi???
Bi pasi most szfvár Györ utvonalon?
reptéren valaki 1 óra múlva?
Passzív 50 felett?
Pesten cumiznèk napközben. 46 èves fèrfi vagyok. 13. Ker.
Sziasztok Keresek Szekszárdon HELLYEL rendelkező ápolt biszex nagy méretű férfit bi párt házaspárt kölcsönös diszkrét kényeztetésre diszkréció adott és elvárt ha érdekel írj privát
üzenetet.
üzenetet.
Sziasztok!
Ma estére diszkrét, àpolt pàr? Helyem van.
Ma estére diszkrét, àpolt pàr? Helyem van.
Elmennék ma aktív pasival
Holnap délelőtt Miskolcon szopass meg vagy kiverem a farkad egyoldalúan!Nálad vagy ,kocsiban,mindegy!Írj privátban ha érdekel!
Izgató forgatókönyv...
(Ez egy válasz hiányoztunk üzenetére (ma 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:47
(Ez egy válasz hiányoztunk üzenetére (ma 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia,
Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelt típusú alkalmi partnert diszkrét irodai találkozóra. 53 éves, 190 cm-es, domináns, határozott, heteró férfi vagyok.
A találkozó menete:
A megadott helyen várlak. Szó nélkül felkísérlek. Letérdeltetlek, és durván megszopatlak. Nem beszélhetsz, amíg nem kérdezlek. Pontosan azt teszed, amit mondok. Ha szeretsz nyalni, jelezd előre. Ha végeztem, kikísérlek, és mész a dolgodra.
Azért írom le ilyen részletesen, mert én így szeretem ezt csinálni, és nem szeretnék megbántani senkit.
Csak olyan jelentkezzen, akinek ez így, ebben a formában megfelel!
Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelt típusú alkalmi partnert diszkrét irodai találkozóra. 53 éves, 190 cm-es, domináns, határozott, heteró férfi vagyok.
A találkozó menete:
A megadott helyen várlak. Szó nélkül felkísérlek. Letérdeltetlek, és durván megszopatlak. Nem beszélhetsz, amíg nem kérdezlek. Pontosan azt teszed, amit mondok. Ha szeretsz nyalni, jelezd előre. Ha végeztem, kikísérlek, és mész a dolgodra.
Azért írom le ilyen részletesen, mert én így szeretem ezt csinálni, és nem szeretnék megbántani senkit.
Szia,
A találkozó menete:
A találkozó menete:
Sziasztok! Reggel 5 körül valaki Budapesten?
Bi pasi szfvar Györ utvonalon ma este?
Ma este bb party? Aktivak? Hely megoldható anon dark room
Békés megyei bi, aki szeret cumizni?Privi!
Szigetszentmiklós és környékén holnap délelőtt biszex pasival találkoznék.
De írta is az adatlapján, hogy minden jóban benne van.
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (ma 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (ma 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Niky