Ujpesten kalandoznek, szopnek mostanaban, helyem van
szabolcsi pasikkal ismerkednék orális kalandokhoz
Szia.Megismerhetnélek.
(Ez egy válasz Házaspártkeresek üzenetére (ma 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:10
Idöseb 60+ bi passziv pasit vagy párt keresek diszkrécio higénia adott és elvárt
Valaki meglátogathatna ma nap közben Mosonmagyaróvár mellett. Szívesen kényeztetnék valakit.
valaki a 13 kerületben szeretné, hogy kiverjem neki a kocsimban 20 perc múlva?
Aktív potens nagy farkú pasi srác aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Dunaharaszti és kőrnyéke. Aktívat keresek alkslmi vagy tartósra is.
Privát írj
Privát írj
Vecsés környékén valaki autós kaland most regél?
Ma du. 3 körül Magnum szaunás kaland?
Idöseb 60+ bi passziv pasit vagy párt keresek diszkrécio higénia adott és elvárt
sziasztok!ma délelött valaki veszprémbe?szopnék egy jot!belváros-korház környéke.helyem nincs.a kocsidban vagy szabadban.mackos bi hapsi vagyok!
XI kerület keresek, passzívan ismerkednek, szopni imádok
Sziasztok,
Ma vagy holnap délelőtt egerben? Hejem nincs, közös cumi?
Ma vagy holnap délelőtt egerben? Hejem nincs, közös cumi?
Aktív potens nagy farkú pasi srác aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Sziasztok ! Most ide is írok előszőr / 18 éves -26 éves között csak hoki havert keresek érzelem és anyagi mentes heti egy -kettő alkalomra !/ no homo !!! Nincs csók nincs smaci !!!! Csak petting + orál szex vagy popólyuk nyalás lehetséges / nem biztos / szimpátia függő az is csak !Popólyukam az TABU ! Kiváncsi kezdő Bi vagyok ! Nem tapasztalt ! Kezdő ! Diszkrét vagyok és ezt el is várom ! Üdv nézd meg melyik városban élek úgy írj ! Egy “szexért” nem fogok utazni sehova sem ! Egy olyan “ hoki havert “ keresek semmi többet / nem egy alkalomra ! Köszi , hogy elolvastad !
Kedden szerdán 17-20 óra között???
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (tegnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:57
Senki nem szeretné, hogy Egerben a mai nap leszopjam?
Imádom, ha a számba élveznek.
Sperma függő vagyok.
Imádom, ha a számba élveznek.
Sperma függő vagyok.
Például?
(Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (ma 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:43
Dunaharaszti és kőrnyéke. Aktívat keresek. Perverzióra nyitott vagyok, szófogadó és
pi
kedvelő
alf
si alf
se alf
x
Dunaharaszti és kőrnyéke. Aktívat keresek. Perverzióra nyitott vagyok, szófogadó és
pi
kedvelő
alf
si alf
se alf
x
Szopatni szopni most?

szexi007
Liz